Μεσολόγγι-Εθνικός Φιλιππιάδας 2-1

20:23 4/3/2012 - Πηγή: OnSports

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, το Μεσολόγγι πήρε τη νίκη με 2-1 επί του Εθνικού Φιλιππιάδας και ανέβηκε στη τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Εθνικός Φιλιππιάδας ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ στο 26’ με τον Γυφτοκώστα να κάνει το 1-0 παγώνοντας τους γηπεδούχους. Το Μεσολόγγι προσπάθησε να απαντήσει στο γκολ αυτό λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους αλλά στο 44’ ο Πετσίνης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Το γκολ για τους Μεσολογγίτες ήρθε στο 65’ με τον

Ξευγένη να φέρνει το ματς στα ίσα 1-1. Δύο λεπτά αργότερα στο 67’ πάλι με πρωταγωνιστή τον Ξευγένη να σουτάρει, ο Μπαντής να μην μπορεί να μπλοκάρει την μπάλα και από κοντά ο Καρύμπας έφερε «τούμπα» το ματς κάνοντας το 2-1 το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η αποβολή του Μπαλάφα στο 67’ ο οποίος συνεπλάκη με παράγοντα των γηπεδούχων.

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: Χρήστου, Τσιφοπανόπουλος, Χαλαζίας, Πετσίνης, Μπαλαούρας, Δενδρινός, Τσάμης, Μιχαλόπουλος (50΄ Ζαχαράκης), Πέντσας, Καρύμπας (75΄ λ.τρ. Κλάδος), Παπανικολάου.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ: Μπαντής, Κοντογεώργος, Παναγιώτου, Πάνος, Μπαλάφας, Λέντζος, Κολιός (67΄ Γατσέλος), Τσακανίκας (67΄ Μπόμπορης), Γυφτοκώστας (88΄ Δήμος), Ναυρόζογλου, Δημουλιάς

Keywords
Τυχαία Θέματα