Θέλει τελικό ο Δουβαλίδης

19:53 4/3/2012 - Πηγή: OnSports

Πρόκριση στον τελικό των 60μ. εμπ. στην Τουρκία «βλέπει» ο κορυφαίος Έλληνας εμποδιστής.

Έχοντας ήδη βελτιώσει δύο φορές το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ στα 60 μ. εμπόδια, ο Κώστας Δουβαλίδης δεν μπορεί παρά να στοχεύει σε κάτι παραπάνω από τη συμμετοχή στον προκριματικό του αγωνίσματος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης.

«Όταν θα γυρίσω από την Κωνσταντινούπολη θέλω να νιώθω ικανοποίηση γιατί θα έχω δώσει το 100% των

δυνατοτήτων μου και φυσικά θα είμαι υγιής. Σίγουρα επιδιώκω τη συμμετοχή σε έναν τελικό μεγάλης διοργάνωσης. Το έχω κυνηγήσει αρκετές φορές, για διάφορους λόγους δεν έχει έρθει. Το θέλω πολύ. Από την άλλη αν βελτιώσω την επίδοση μου, αλλά δεν καταφέρω να πάρω την πρόκριση θα είμαι και πάλι ικανοποιημένος», είπε ο Δραμινός αθλητής και συμπλήρωσε:

«Θα είναι πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα, καθώς θα είναι η πρώτη μου συμμετοχή σε ανάλογη διοργάνωση. Από εκεί και πέρα έχω κάνει φέτος δύο δυνατές κούρσες και ξέρω ότι υπάρχουν τα περιθώρια να τρέξω γρηγορότερα. Το τελευταίο διάστημα δουλέψαμε πολύ σε σημεία που υστερούσα και υπάρχει αισθητή βελτίωση. Εκτιμώ πως αν τρέξω στο ρεκόρ μου μπορώ να πάρω την πρόκριση στον τελικό. Μην ξεχνάμε όμως, ότι πρόκειται για μια μεγάλη διοργάνωση και όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες».

Keywords
Τυχαία Θέματα