Μεσίνα: «Να αντικαταστήσουμε τέσσερις παίκτες»

00:02 2/7/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Ετόρε Μεσίνα θέλει να δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ενόψει της επόμενης σεζόν με τον ίδιο να τονίζει πως θα πρέπει να καλύψει τις απουσίες των Κρστιτς, Κιριλένκο, Σβεντ και Σισκάουσκας.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στην «Gazzetta dello Sport» και τόνισε αναλυτικά: «Όταν ακούστηκε πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα έχει μπάτζετ τη νέα

σεζόν 44 εκατομμύρια ευρώ, οι άνθρωποι της ομάδας πραγματικά θύμωσαν. Θα έχουμε ένα από τα καλύτερα μπάτζετ στην Ευρωλίγκα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα φτάσει σε αυτό το ύψος. Και αρχίζουμε τη νέα σεζόν έχοντας στο μυαλό μας πως πρέπει να αντικαταστήσουμε τέσσερις παίκτες. Κρστιτς, Κιριλένκο, Σβεντ και Σισκάουσκας (σ.σ: ο οποίος αποσύρθηκε) δεν θα είναι μαζί μας».

Από εκεί και πέρα, ο Ετόρε Μεσίνα μίλησε και για τις ομάδες που πιστεύει ότι θα πρωταγωνιστήσουν στην Ευρωλίγκα: «Μπαρτσελόνα, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Αρμάνι Τζινς Μιλάνο και Σιένα θεωρώ πως θα είναι και πάλι ανταγωνιστικές και θα έχουν ως στόχο την κατάκτηση του τίτλου. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που κάθε χρόνο μειώνουν τα μπάτζετ τους, αλλά όχι και τη δυναμική τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα