Μεσημεριανό el clasico λόγω… Κίνας

Τεράστια ήταν η επιτυχία στα τηλεοπτικά της Κίνας με την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Οσασούνα στις 12:00 ώρα Ισπανίας και πλέον υπάρχουν φήμες για το ότι το «Clasico» θα γίνει τέτοια ώρα!


Για πρώτη φορά μία εκ των δύο μεγάλων ομάδων της Ισπανίας, αγωνίστηκε αρκετά νωρίς την Κυριακή. Ο λόγος για την Ρεάλ Μαδρίτης η οποία διέλυσε με 7-1 την Οσασούνα.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις, περίπου 60 εκατομμύρια τηλεθεατές από την Κίνα παρακολούθησαν την αναμέτρηση, καθώς λόγω της διαφοράς της ώρας ανάμεσα στις δύο χώρες, μόνο το παιχνίδι που γίνεται 12:00 ώρα Ισπανίας είναι εφικτό

να παρακολουθήσουν, καθώς στην χώρα τους είναι 19:00.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, οι Κινέζοι απαιτούν να διεξαχθεί ένα από τα δύο el clasico την συγκεκριμένη ώρα για να μπορέσουν να το παρακολουθήσουν. Κάτι που σίγουρα δεν αρμόζει με την παράδοση, καθώς τα συγκεκριμένα παιχνίδια διεξαγόντουσαν αρκετά αργότερα.

Βέβαια, τα οικονομικά οφέλη από μία τέτοια κίνηση θα ήταν τεράστια για τους δύο συλλόγους και όπως έχει διδάξει το παρελθόν αρκετές ομάδες κάνουν… πίσω όταν έχουν μπροστά τους τόσο μεγάλα ποσά.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει αντίδραση από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ισπανίας και τις επόμενες ημέρες, αναμένονται νεότερα για το αν όντως το μεγαλύτερο ντέρμπι της Ευρώπης θα διεξαχθεί 12:00 ώρα Ισπανίας και 13:00 ώρα Ελλάδας.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα