Συζήτηση για το ντόπινγκ

Συνάντηση για το ντόπινγκ είχε στο Στρασβούργο ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής με τον εκπρόσωπο του Παγκόσμιου Οργανισμού Αντιντόπινγκ (WADA), Ρούνε Άντερσεν, με τη συμμετοχή και της προέδρου του ΕΣΚΑΝ, καθηγήτριας Ιατρικής, Χαράς Σπηλιοπούλου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα θέματα οργάνωσης και λειτουργίας του συστήματος αντιντόπινγκ στη χώρα μας, ενόψει της Συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του WADA στις 19-20 Νοεμβρίου

2011.

Συμφωνήθηκαν οι άξονες συνεργασίας μεταξύ WADA και της ελληνικής Πολιτείας και παρουσιάστηκαν λεπτομερώς οι δράσεις και ο προγραμματισμός του ΕΣΚΑΝ.

Η ανακοίνωση της ΓΓΑ:


«Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής είχε επείγουσα συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Παγκόσμιου Οργανισμού Αντιντόπινγκ (WADA) κ. Rune Andersen, στο Στρασβούργο.

Συζητήθηκαν όλα τα θέματα οργάνωσης και λειτουργίας του συστήματος αντιντόπινγκ στη χώρα μας, εν όψει της Συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του WADA στις 19-20 Νοεμβρίου 2011.

Στη συνάντηση συμμετείχε, η πρόεδρος του Ε.Σ.ΚΑ.Ν., καθηγήτρια Ιατρικής, Χαρά Σπηλιοπούλου.

Συμφωνήθηκαν οι άξονες συνεργασίας μεταξύ WADA και της Ελληνικής Πολιτείας και παρουσιάστηκαν λεπτομερώς οι δράσεις και ο προγραμματισμός του Ε.Σ.ΚΑ.Ν.
Ο κ. Rune Andersen, εξέφρασε την ικανοποίησή του, για την πρόοδο της πολιτικής αντιντόπινγκ στη χώρα μας, παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες.

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, διαβεβαίωσε τον κ. Andersen για τη σταθερή προσήλωση της Ελλάδας στην πολιτική αντιντόπινγκ και προσκάλεσε αντιπροσωπεία της WADA σε επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας, η οποία θα πραγματοποιηθεί εντός του Ιανουαρίου του 2012».

Keywords
Τυχαία Θέματα