Μέσι: «Για πάντα στην Μπαρτσελόνα»

Ο Λιονέλ Μέσι, μιλώντας στο «Sky Sports» τόνισε πως θέλει να παραμείνει για όλη του την καριέρα στο «Καμπ Νου» και την Μπαρτσελόνα.

Με διαφορά ο πιο πετυχημένος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα των τελευταίων ετών είναι ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος σκοράρει ακατάπαυστα και οδεύει στο να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου.

Εφόσον η επιθυμία του να παραμείνει για πάντα στην ομάδα, πραγματοποιηθεί, τότε είναι θέμα χρόνου να σπάσει το συγκεκριμένο

ρεκόρ. «Αυτό που θέλω εγώ, είναι να μείνω για πάντα στην Μμπαρτσελόνα και να τελειώσω εδώ την καριέρα μου», είπε αρχικά ο Αργεντινός επιθετικός στο «Sky Sports».

«Δεν είμαι τόσο μεγάλος για να παρακολουθήσω τις ομάδες του παρελθόντος που μας συγκρίνουν, αλλά από αυτά που έχω δει, η δική μας ομάδα είναι η καλύτερη πιστεύω». Ο Αργεντινός διεθνής, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο θέμα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

«Από τότε που ήρθε στην ομάδα ο Πεπ Γκουαρντιόλα, η ομάδα παίζει με το δικό του τρόπο Με έκανε να παίζω πιο κοντά στο τέρμα και να σκοράρω περισσότερα γκολ, κάτι που δεν έκανα μέχρι στιγμής. Όλα δείχνουν ότι είναι ο καλύτερος τεχνικός του κόσμου», είπε ο Μέσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα