Με το ζόρι η Μπαρτσελόνα

Χωρίς να αποδώσει τα αναμενόμενα και τελειώνοντας το παιχνίδι με δύο παίκτες παραπάνω η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 1-0 της Γρανάδα.

Μετά την γκέλα της χωρίς τέρματα απέναντι στην Σεβίλλη, η Μπαρτσελόνα φιλοξενούταν από την Γρανάδα με μοναδικό στόχο να μπορέσει να επικρατήσει της αντιπάλου της για να επιστρέψει έστω και προσωρινά στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Κάτι που έγινε με μεγάλη δυσκολία, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα να επικρατεί με 1-0, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσάβι στο 33’.

Ο Τσάβι με την συμμετοχή του αυτή έφτασε στις 392 για το πρωτάθλημα και ξεπέρασε τον Μιγκέλι περνώντας στην 1η θέση της λίστας.

Στο 53’ ο Χάιμε αποβλήθηκε για τους γηπεδούχους, οι οποίοι όμως συνέχισαν να πιέζουν μέχρι και το 92’ που αποβλήθηκε και ο Μπενίτεζ. Να σημειωθεί ότι η Μπαρτσελόνα συνέχισε ένα παράξενο σερί. Συγκεκριμένα όποτε αγωνίζεται Τρίτη παίρνει μόνο νίκες από το 1932 και μετά.

ΓΡΑΝΑΔΑ: Ρομπέρτο, Νιόμ, Λόπεζ, Μάινζ, Σιγκουέιρα, Φ. Ρίκο (81’ Μόγιο), Μ. Ρίκο, Γκόμεζ, Χάιμε, Μπενίτεζ, Ούτσε (64’ Γκεΐχο)
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντέζ, Άλβες, Μασεράνο, Αμπιντάλ, Μάξγουελ, Τσάβι (84’ Κεϊτά), Μπουσκέτς, Φάμπρεγκας (71’ Ινιέστα), Πέδρο (56’ Βίγια), Μέσι, Κουένσα

Keywords
Τυχαία Θέματα