«Η ΑΕΚ είναι ελκυστική στους επενδυτές»

Ο Σταύρος Αδαμίδης μιλώντας στην τηλεόραση της NOVA ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει ουσιαστικό ενδιαφέρον επενδυτών, παρά μόνο φιλολογικό, διαψεύδοντας τα σενάρια περί... αμερικάνικης βοήθειας - «Άδειασμα» του παραιτηθέντος προέδρος της Ένωσης από τους Δέλλα και Λυμπερόπουλο στο θέμα του Τζεμπούρ.

Υπεραισιόδοξος για το μέλλον και την προοπτική της ΑΕΚ εμφανίστηκε στην συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Η ώρα των πρωταθλητών» στην τηλεόραση της Nova.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ υποστήριξε ότι η «Ένωση» είναι ελκυστική για τυχόν επενδυτές από το εξωτερικό, ενώ έκανε απολογισμό της θητείας του. Αναφέρθηκε σε οικονομικές αναλύσεις για τα έσοδα και τα έξοδα της ομάδας, για την απομάκρυνση του Μανόλο Χιμένεθ, την μεταγραφή του Εϊντούρ Γκούντγιονσεν, τους Νίκο Νοτιά και Πέτρο Παππά, καθώς και την αποπομπή του Ρέφικ Τζιμπούρ. Μάλιστα, για το τελευταίο υπήρξε τηλεφωνική παρέμβαση και «άδειασμα» του Αδαμίδη από τους Νίκο Λυμπερόπουλο και Τραϊανό Δέλλα.

Ξεκινώντας ο Σταύρος Αδαμίδης ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει ουσιαστικό ενδιαφέρον από τον Ελληνοαμερικάνο επιχειρηματία, Πίτερ Άντζελος, τονίζοντας:

«Ο κ. Άντζελος διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον κ. Κοσμάτο. Κάποια στιγμή πέρσι είχε γίνει μία επαφή, σε φιλικό επίπεδο, μεταξύ σοβαρού-αστείου, αλλά δεν υπήρχε κάποια επαφή. Δυστυχώς. Πρόκειται για τεράστιο μέγεθος, πρόκειται για γνώστη των αθλητικών, τεράστιες συστάσεις αλλά όχι κάτι άλλο».

Για την κίνηση του Νίκου Κωστένογλου να ζητήσει από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να γυαλίσουν τα παπούτσια των μεγαλύτερων, είπε:

«Ήταν μία απόφαση του προπονητή. Ενημερώθηκα μετά. Εμείς ως διοίκηση δεν έχουμε κανέναν λόγο στα αγωνιστικά θέματα. Αυτό πίστευε ο προπονητής και εμείς δεν έχουμε λόγο. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί τόσο ανούσια πράγματα γίνονται τόσο μεγάλα θέματα στην ΑΕΚ και δεν μπορώ να το καταλάβω. ο Δημητριάδης επικοινώνησε μαζί με τον Γκέντζογλου, διέψευσε τα πάντα περί προσφυγής και εκεί τελειώνει το θέμα».

Κάνοντας έναν απολογισμό της θητείας του στον προεδρικό θώκο της ΑΕΚ είπε:

«Διαβάζω στον Τύπο ότι αυτή η διοίκηση αφήνει συντρίμμια. Αυτά τα λένε κάποιοι αδαής και κάποιοι άσχετοι με το πώς θα πρέπει να τρέχει μία ανώνυμη εταιρία. Αναλάβαμε και δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολλά πράγματα στο πρώτο τρίμηνο. Έχουμε αποκλειστική ευθύνη από εκεί και μετά. Αναλάβαμε μία ευθύνη μέσα σε μία δύσκολη οικονομική κατάσταση και στην ομάδα και στη χώρα. Με την Ερασιτεχνική δεν μας χωρίζει τίποτα. Έχουμε όλοι ιδιαίτερη ευαισθησία στα ερασιτεχνικά τμήματα. Η Ερασιτεχνική, επί διοίκησής μας, πήρε όσα χρήματα πήρε τα προηγούμενα τρία χρόνια. Αδυνατούμε όμως να καλύψουμε τις απαιτήσεις βάσει μνημονίου. Μακάρι να μπορούσαμε να δώσουμε περισσότερα, αλλά δεν έχουμε τη δυνατότητα. Κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τη διοίκηση αυτή γιατί καθίσαμε στο ίδιο τραπέζι και μέσα σε 12 μήνες έχουμε δώσει 1 εκατ. ευρώ.

Αν η ΑΕΚ δεν πληρώσει τους φόρους της, στην ώρα της, τότε κινδυνεύει να βρεθεί με όλο το χρέος και όχι μόνο με το διακανονισμένο. Αυτό σ

Keywords
Τυχαία Θέματα