Με το μυαλό τους στο Λονδίνο, αναχωρούν για Έντμοντον

Με δύο αναμενόμενες προσθήκες, αυτές των Χατζηθεοδώρου και Δεληγιάννη, η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών αναχωρεί αύριο (26/3) για το Έντμοντον προκειμένου να λάβει μέρος στο Προολυμπιακό τουρνουά και βασικό στόχο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς.

Χατζηθεοδώρου αντί Ντόσκα και Δεληγιάννη αντί του Τσαλκάνη είναι οι αλλαγές στη 13άδα που επέλεξε ο Ομοσπονδιακός προπονητής Νράγκαν Άντριτς για το Προολυμπιακό του Έντμοντον σε σύγκριση με τους παίκτες που είχε πάρει μαζί του στο Αϊντχόφεν για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, τον περασμένο Γενάρη.

Οι εκλεκτοί του Ντράγκαν

Άντριτς συγκεκριμένα είναι οι: Νίκος Δεληγιάννης, Φίλιππος Καραμπέτσος (τερματοφύλακες), Βαγγέλης Δελακάς, Κώστας Κοκκινάκης (αμυντικοί), Χρήστος Αφρουδάκης, Ανδρέας Μιράλης, Μανώλης Μυλωνάκης, Αργύρης Θεοδωρόπουλος, Γιάννης Φουντούλης, Θόδωρος Χατζηθεοδώρου (περιφερειακοί), Γιώργος Αφρουδάκης, Μάνθος Βουλγαράκης, Κώστας Μουρίκης (φουνταριστοί).

Η ελληνική αποστολή αναχωρεί αύριο (26/3) στις 8.50 π.μ. για το Έντμοντον του Καναδά μέσω Λονδίνου και συμπεριλαμβάνονται επίσης σε αυτήν, ο βοηθός τεχνικού Κώστας Βαμβακάρης, ο φυσικοθεραπευτής Αντώνης Τσαλκάνης και ο υπεύθυνος στατιστικής ανάλυσης Γιάννης Μοντεσάντος.

Στις 30 του μήνα θα προστεθεί και ο γιατρός της ΚΟΕ Κυριάκος Νανούσης, που θα ταξιδεύσει μαζί με τον διεθνή διαιτητή Νίκο Βασιλείου και τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Fina και σύνδεσμο της με την αρμόδια Επιτροπή Υδατοσφαίρισης, Δημήτρη Διαθεσόπουλο.

Η Ελλάδα μετέχει στον Α’ Όμιλο με αντιπάλους το Μαυροβούνιο, τη Γερμανία, τη Ρουμανία, την Ολλανδία και τα Σκόπια. Στον Β’ Όμιλο έχουμε: Ισπανία, Καναδάς, Βενεζουέλα, Τουρκία, Βραζιλία, Αργεντινή.

Το εισιτήριο για το Λονδίνο θα πάρουν οι 4 πρώτες Εθνικές ομάδες στην τελική κατάταξη.

Το πρόγραμμα του Προολυμπιακού τουρνουά:

1 Απριλίου: 13.50 τοπική ΕλλάδαΣκόπια, 12.30 Μαυροβούνιο – Ολλανδία, 15.10 Γερμανία – Σκόπια

2 Απριλίου: 17.00 Ρουμανία – Ελλάδα, 15.40 Ολλανδία – Σκόπια, 18.20 Μαυροβούνιο – Γερμανία

3 Απριλίου: 15.40 Ελλάδα – Μαυροβούνιο, 13.00 Σκόπια – Ρουμανία, 14.20 Γερμανία – Ολλανδία

4 Απριλίου: 18.20 Γερμανία – Ελλάδα, 15.40 Ολλανδία – Ρουμανία, 17.00 Μαυροβούνιο – Σκόπια

5 Απριλίου: 13.00 Ελλάδα – Ολλανδία, 14.20 Σκόπια – Γερμανία, 15.40 Μαυροβούνιο - Ρουμανία.

Στη συνέχεια στις 6 Απριλίου έχουμε τα χιαστί παιχνίδια που θα δώσουν και την πρόκριση για το Λονδίνο (1Α – 4Β, 2Α – 3Β, 3Α – 2Β, 4Α – 1Β) και στις 7, 8 Απριλίου τους αγώνες της τελικής κατάταξης.

Keywords
Τυχαία Θέματα