Με το... δεξί η Βελέζ

02:11 8/2/2012 - Πηγή: OnSports

Θρίαμβο σημείωσε η Βελέζ Σάρσφιλντ στην Ουρουγουάη με 3-0 επί της Ντεφένσορ Σπόρτινγκ στην πρώτη αγωνιστική του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Το ματς ξεκίνησε τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να επιδεικνύουν πάθος επιπέδου... Λιμπερταδόρες, αλλά λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρος της αναμέτρησης η Βελέζ προηγήθηκε στο σκορ. Συγκεκριμένα, αφού πρώτα η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι, ο Νταβίντ Οσπίνα Ραμίρεζ διαμόρφωσε το 1-0.

Στο 81ο λεπτό, ο Μάουρο Ιβάν Ομπόλο «έγραψε» το 2-0 και ακολούθησε το 3-0 με εκτέλεση φάουλ του Σεμπαστιάν Ντομίνγκεζ στο 85ο λεπτό.

Απόψε

(ξημερώματα 08/02) θα διεξαχθεί ο άλλος αγώνας του έβδομου ομίλου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Νότιας Αμερικής. Συγκεκριμένα, η Σίβας Γουαδαλαχάρα θα υποδεχτεί τη Ντεπορτίβο Κίτο.

Ντεφένσορ Σπόρτινγκ: Ιραζαμπάλ, Μοϊράγκι, Φλερκίν, Ντ. Ροντρίγκεζ, Αρίας, Αλεμάν, Ντ. Ροντρίγκεζ, Πίντος (77' Αρίας), Ρολάν, Ολιβέρα (77' Πουεράρι), Ρίσο (67' Καγιόρδα).
Βελέζ Σάρσφιλντ: Μπαροβέρο, Πάπα, Κουμπέρο, Ορτίζ, Ντομίνγκεζ, Ζαπάτα (77' Κάμπραλ), Ραμίρεζ (83' Μπέλα), Φερνάντεζ, Κέρο, Ομπόλο, Μαρτίνεζ (62' Ινσούα).

Keywords
Τυχαία Θέματα