Η ευκαιρία της χρονιάς

Οι Πειραιώτες με νίκη “καθαρίζουν” την πρόκριση, καθώς η Γαλατασαράι δεν έχει καμία τύχη στο ΣΕΦ. Βασική αντίπαλος του Ολυμπιακού για τα πλέι οφ είναι η Εφές και αν οι Τούρκοι δεν μπορέσουν να πάρουν το ματς στο “Σινάν Ερντέμ” τότε αυτόματα μένουν εκτός. Ως εκ τούτου ο Ολυμπιακός έχει απόψε μία τεράστια ευκαιρία να “καθαρίσει” τους Τούρκους και να βρεθεί στα πλέι

οφ, που εκεί μπορούν να συμβούν τα πάντα.

Βέβαια, η ομάδα του Ντούσαν Ιβκοβιτς έχει διπλό στόχο για την αποψινή αναμέτρηση, καθώς αν δεν καταφέρει να πάρει τη νίκη τότε θα προσπαθήσει να “κρατήσει” το +18 του ΣΕΦ. Αν τα καταφέρει έχει καλές πιθανότητες για να περάσει, αλλά και δύο επίφοβα παιχνίδια να περιμένει. Το Γαλατασαράι – Εφές που η ομάδα του Σαρίτσα μπορεί να κάνει το διπλό και το Εφές – ΤΣΣΚΑ που οι Ρώσοι θα παρουσιαστούν στην τελευταία αγωνιστική αδιάφοροι βαθμολογικά.

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός λογικά θα διαλύσει την Φενερμπαχτσέ και θα παίξει τα... ρέστα του για την πρωτιά του ομίλου κόντρα στην Ούνικς Καζάν σε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Οι πράσινοι κρατούν την κατάσταση στα χέρια τους και η περίπτωσή τους είναι πολύ διαφορετική από του Ολυμπιακού.

*Ακούγεται απίστευτο αλλά αληθινό πως το Περιστέρι έχασε ξένο επειδή δεν υπήρχαν χρήματα για να του βγάλουν εισιτήριο.

*Ο Κάιλ Χάινς δήλωσε πως τα μπάτζετ δεν παίζουν μπάσκετ. Η ειρωνεία είναι πως μέχρι πέρυσι το δήλωναν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού.

*Ατυχοι στάθηκαν οι Κλίπερς με τον τραυματισμό του Τσόνσεϊ Μπίλαπς. Με αυτόν στο ρόστερ μπορούσαν να διεκδικήσουν πρωτάθλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα