Με προβλήματα στο πρωτάθλημα οι Κρήσσες

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι Κρήσσες Ρεθύμνου, ενόψει της πρεμιέρας της Α' κατηγορίας του γυναικείου πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Ρεθύμνου, η οποία κατέκτησε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, θα φιλοξενήσει την επόμενη Κυριακή (30/10) τον Άρη, για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος, όμως αρκετές από τις βασικές παίκτριες του Παναγιώτη Αντωνιάδη, αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα τραυματισμών, με αποτέλεσμα η ομάδα να έχει μείνει... μισή.

Η Αντιγόνη Βαΐτση, τερματοφύλακας της ομάδας, έχει υποστεί εξάρθρωση στον αγκώνα εδώ και αρκετό καιρό και το πρόβλημά της δεν

έχει αποκατασταθεί ακόμα.

Η αρχηγός της ομάδας, Μαρία Ψυλλάκη, έκανε μαγνητική τομογραφία που έδειξε ότι πάσχει από ρήξη μηνίσκου και τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση.

Ακόμα, η Ειρήνη Παπαδάκη βρίσκεται σε αναρρωτικό στάδιο, καθώς υποβλήθηκε σε εγχείριση στον αχίλλειο τένοντα και τέλος η Μαρία Λαζανάκη, απουσιάζει λόγω οικογενειακών προβλημάτων από τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι υπόλοιπες παίκτριες βρίσκονται στη διάθεση του Παναγιώτη Αντωνιάδη, χωρίς αυτό να καθησυχάζει τον ίδιο, καθώς και τους υπεύθυνους της ομάδας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος αφού η αποθεραπεία των κοριτσιών θέλει ακόμα χρόνο.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα