Από το γήπεδο στην… μεγάλη οθόνη! (videos)

Καλό το ποδόσφαιρο, αλλά τι γίνεται όταν οι «αστέρες» της στρογγυλής θεάς αποφασίζουν να δοκιμάσουν τις τύχες τους στην υποκριτική; Το Onsports σας παρουσιάζει τα κατορθώματά τους…

10: Τζον Χαρκς

Τον γνωρίσαμε από την θητεία του στα αγγλικά γήπεδα με την φανέλα της Σέφιλντ Γουένσντεϊ, της Ντέρμπι Κάουντι αλλά και της Γουέστ Χαμ αλλά και με την Εθνική ομάδα των ΗΠΑ, όπου αγωνίστηκε σε 90 παιχνίδια. Το πρόσωπο του παρέπεμπε-- πιο πολύ σε μοντέλο παρά σε ποδοσφαιριστή.

Το

2002 αποσύρεται από την ενεργό δράση, ωστόσο το 2005 αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στον κινηματογράφο κάνοντας ένα πέρασμα από την ταινία «The games of their Lives» στο οποίο εξιστορούνταν η ιστορία της Εθνικής ομάδα των ΗΠΑ του 1950 που επικράτησε τη Αγγλίας με 1-0 στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1950. Επίσης έχει εμφανιστεί σε ένα επεισόδιο στο σίριαλ «Without a Trace». Από εκεί και πέρα… τίποτα!

{youtube}1H2fRn8PStw{/youtube}

9: Μελ Στέρλαντ

Το 1996, ο Μελ Στέρλαντ, ο οποίος και αυτός είχε φορέσει την φανέλα της Σέφιλντ Γουένσντεϊ, κάνει την εμφάνιση του στην ταινία «When Saturday Comes» παίζοντας τον αρχηγό της… Σέφιλντ Γουένσντεϊ! Στο έργο εμφανίστηκε και ο Τόνι Κιούρι, ο οποίος έπαιξε τον εαυτό του. Και αυτός μετά… χάθηκε!

{youtube}XeLkCKLhPos{/youtube}

8: Πολ Μπράιτνερ

Γνωρίζατε πως υπήρχε γερμανικό γουέστερν; Και όμως υπήρξε και μάλιστα έπαιξε ο μεγάλος Πολ Μπράιτνερ! Ο Μπράιτνερ έπαιζε τον ρόλο του Λοχία Σταρκ, ενώ έδειξε και τις ικανότητές του στην ιππασία. Για την ιστορία το όνομα της ταινίας λεγόταν «Potato Fritz».

Μάλιστα το 1986, έπαιξε στο θρίλερ «Kuyonga - Mord in Afrika».

{youtube}EgwkY26_3KM{/youtube}

7: Σταν Κόλιμορ

Ο εκκεντρικός Σταν Κόλιμορ, έπαιξε στην ταινία «Βασικό Ένστικτο 2», παίζοντας τον ποδοσφαιριστή ονόματι Κέβιν Φρανκς, ο οποίος πέφτει θύμα της Σάρον Στόουν σε κάποιο σεξουαλικό παιχνίδι. Τουλάχιστον, πήγε… ευτυχισμένος!

{youtube}_LzNRVEXRr4{/youtube}

6: Άλι Μακόιστ

Το 2000 ο Άλι Μακόιστ, υποδύεται τον Τζάκι ΜακΜίλαν, έναν βετεράνο επιθετικό που αγωνιζόταν στην Άρσεναλ και μεταγράφεται στην σκωτσέζικη Κιλνόκι, η οποία φυσικά και δεν υπάρχει, στην ταινία «A Shot to Glory». Η ερμηνεία του Μακόιστ ήταν τόσο καλή που επισκίασε τον Ρόμπερτ Ντιβάλ!

{youtube}97ax8T7RPMs{/youtube}

5: Φραντς Μπεκενμπάουερ

Ο «Κάιζερ» το 1973 παίζει τον ίδιο του τον εαυτό στην ταινία «Libero». Ωστόσο, είχε εμφανιστεί και σε ένα επεισόδιο των Μόντι Πάιθονς, όπου παίζουν ποδόσφαιρο οι φιλόσοφοι της Ελλάδας και της Γερμανίας (αν υπήρχαν βέβαια ποτέ), με τον Μπεκενμπάουερ να είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής στην ομάδα των Γερμανών φιλόσοφων…

{youtube}Hy60GpDrSIo{/youtube}

4: Άλαν Σίμονσεν

Όταν ένα επιθετικός «βουτάει» για να κερδίσει πέναλτι, λέμε πως έπεσε σαν να τον πυροβόλησαν. Στην ταινία «Skytten», ο Άλαν Σίμονσεν όντα πυροβολείται από έναν εκτελεστή! Προκάλεσε αίσθηση η ερμηνεία του πρώην επιθετικού της Μπαρτσελόνα και της Τσάρλτον.

{yout

Keywords
Τυχαία Θέματα