Με πέναλτι του Callahan οι Ρέιντζερς

Ξεπέρασαν τους εκατό βαθμούς οι Νιου Γιορκ Ρέιντζερς επικρατώντας των Τορόντο Μέιπλ Λιφς στα πέναλτι ύστερα από το προγενέστερο 3-3.

Το νικητήριο γκολ σημειώθηκε από τον Ryan Callahan. Ο αρχηγός των Ρέιντζερς ξεπέρασε τον Jonas Gustavsson με σουτ στο πάνω μέρος της εστίας. Ο Brad Richards πέτυχε επίσης γκολ στα

πέναλτι, το οποίο εκμηδενίστηκε από την πετυχημένη εκτέλεση του Tim Connolly.

Ακόμα, ο Marian Gaborik «έγραψε» δύο γκολ, ο Brandon Dubinsky ένα, ο Henrik Lundqvist έκανε 22 αποκρούσεις και ο Richards πρόσθεσε δύο ασίστ. Από την άλλη, οι Cody Franson και Joey Crabb έβαλαν τους Λιφς μπροστά με 1-0 και 2-1, αντίστοιχα, ενώ ο Connolly ισοφάρισε σε 3-3.

Πλέον η ομάδα του «Μεγάλου Μήλου» έχει 101 βαθμούς, τρεις περισσότερους από τους Πίτσμπουργκ Πένγκουινς που «απειλούν» από την ανατολική περιφέρεια του NHL και από την κατάταξη της Atlantic. Παράλληλα έφτασαν τους Σέιντ Λούις Μπλους στο ρετιρέ της συνολικής κατάταξης, με τους οποίους ευνοούνται στην ισοβαθμία.

Οι εκπρόσωποι του Τορόντο άθροισαν 75 βαθμούς και απέχουν εννέα από την προνομιούχα οκτάδα της Ανατολής. Στα έξι τελευταία τους παιχνίδια χρειάζονται αλλεπάλληλα... θαύματα, για να βρεθούν οι Μέιπλ Λιφς στα play off.

Keywords
Τυχαία Θέματα