Η... καταστροφή της Οτάβας

Για πρώτη φορά σε 15 ματς, οι Πίτσμπουργκ Πένγκουινς ηττήθηκαν στο 60λεπτο και αυτό συνέβη με... 8-4 από τους Ότουα Σένατορς.

Ο Daniel Alfredsson πέτυχε δύο γκολ και μοίρασε δύο ασίστ σε έναν... άναρχο αγώνα. Σε αυτόν, ο Brad Thiesen δέχθηκε... οκτώ γκολ σε 28 σουτ, ενώ o Ben Bishop αντικαταστάθηκε από τον Craig Anderson, όταν οι «πιγκουίνοι» μείωσαν σε 4-3.

Ακολούθησε η μείωση σε 5-4 από το πρώτο γκολ

του Sidney Crosby ύστερα από την επιστροφή του στη δράση, αλλά οι Jason Spezza, Colin Greening και Alfredsson διαμόρφωσαν το 8-4 στα τελευταία λεπτά. Οι Milan Michalek, Sergei Gonchar, Chris Phillips και Kyle Turris πέτυχαν τα άλλα γκολ των «σενς». Για τους «πενς» σκόραρε δύο φορές ο Matt Cooke και μία φορά ο Tyler Kennedy, πέρα από το τέρμα του αρχηγού τους.

Πλέον οι «πρωτευουσιάνοι» έχουν 86 βαθμούς και απέχουν τέσσερις από την 9η θέση της ανατολικής περιφέρειας του NHL. Παράλληλα μείωσαν τη διαφορά τους από την πρώτη θέση της Northeast στον έναν βαθμό, αλλά οι πρωτοπόροι, Μπόστον Μπρούινς, έχουν τρεις αγώνες λιγότερους.

Στους 98 βαθμούς έμειναν οι Πένγκουινς που έχασαν ευκαιρία να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο το ρετιρέ της Ανατολής. Πάντως έχουν ακόμα οκτώ αγώνες στο πρόγραμμα της regular season.

Keywords
Τυχαία Θέματα