Με… όπλο την έδρα του ο Κολοσσός, 2-1 τον Πανιώνιο

Εκμεταλλευόμενος τον παράγοντα έδρα, ο Κολοσσός επικράτησε για δεύτερη φορά του Πανιωνίου στο «Βενετόκλειο» με 70-66 και έκανε το 2-1 στη μεταξύ τους σειρά.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι στον επιθετικό κυρίως τομέα με τις άμυνες να μην είναι ιδιαίτερα δυνατές. Τόσο ο Κολοσσός, όσο και ο Πανιώνιος έβρισκαν σχετικά εύκολα τον δρόμο προς το καλάθι με τους γηπεδούχους πάντως να έχουν έστω και ένα μικρό προβάδισμα απέναντι στο συγκρότημα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν μάλιστα στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου να προηγούνται με 20-19 με τους φιλοξενούμενους πάντως να παραμένουν σε απόσταση… αναπνοής. Το ίδιο σκηνικό υπήρξε και στο δεύτερο δεκάλεπτο με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο – πόντο και καμία από τις δύο να μην μπορεί να πάρει μία διαφορά. Έτσι το πρώτο μισό του αγώνα ολοκληρώθηκε με τον Κολοσσό να προηγείται με 37-35.

Με την έναρξη της τρίτης περιόδου οι γηπεδούχοι ανέβασαν τον ρυθμό τους κυρίως στον αμυντικό τομέα καταφέρνοντας να πάρουν μία μικρή διαφορά απέναντι στον Πανιώνιο, ο οποίος κόλλησε στην καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας της Ρόδου. Έτσι ο Κολοσσός κατάφερε να προηγηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου με 8 πόντους διαφορά (53-45) και να έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη και το 2-1. Στο τελευταίο δεκάλεπτο μάλιστα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν μία διαφορά 12 πόντων (61-49) με τον Πανιώνιο να μην μπορεί να αντιδράσει. Ο Πανιώνιος προσπάθησε να αντιδράσει στη συνέχεια και ενώ απέμεναν περίπου πέντε λεπτά πριν το τέλος, ωστόσο ο Κολοσσός κατάφερε να πάρει τη νίκη με 70-66 και το προβάδισμα με 2-1 για την κατάκτηση της 3ης θέσης.

Τα δεκάλεπτα: 20-19, 37-35, 53-45, 70-66.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα όπως σας τη μετέφερε το Onsports…

{coveritlive}6a58e18e41{/coveritlive}

Keywords
Τυχαία Θέματα