Συνεργασία ΟΦΗ με Παλαιόχωρα στις ακαδημίες

Ακόμη μια συμφωνία με ομάδα ακαδημιών έκανε ο ΟΦΗ, καθώς θα συνεργαστεί με την Παλαιόχωρα Χανίων.

Οι υπεύθυνοι των ακαδημιών του ΟΦΗ, Μιχάλης Σερπετσιδάκης και Λεωνίδας Τιτομιχελάκης, συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της Παλαιόχωρας, Βαγγέλη Κυριντάκη, και συζήτησαν για τη μεταξύ τους συνεργασία, ενώ η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται αρχές Ιουνίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«ΟΙ

κ.κ. Μιχάλης Σερπετσιδάκης, Λεωνίδας Τιτομιχελάκης, είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας της Παλαιόχωρα Χανίων κ. Βαγγέλη Κυριντάκη και το προπονητή κ. Γιάννη Τσατσαρωνάκη (έχει αγωνισθεί στο παρελθόν σε ομάδα του ΟΦΗ) και συζήτησαν θέματα που αφορούν τη συνεργασία σε θέματα ακαδημιών.

ΘΑ πρέπει να σημειωθεί ότι ήδη δύο παίκτες από την ομάδα της Παλαιόχωρας έκαναν προπόνηση κάτω από τις οδηγίες των κ.κ. Δημήτρη Βολονάκη και Λεωνίδα Τιτομιχελάκη.

Στις αρχές του επόμενου μήνα θα πραγματοποιηθούν νέες συναντήσεις μεταξύ των δύο πλευρών που στόχο θα έχουν την οριστικοποίηση λεπτομερειών για τη κοινή συνεργασία που έχουν ξεκινήσει.

ΟΠΩΣ είναι γνωστό ήδη οι ακαδημίες του ΟΦΗ συνεργάζονται με τις ομάδες Νίκη Σητείας, Απόλλων Ρεθύμνου, Παλλιανή, Αστέρα Μυρτιάς, Δήμος Τεμένους.

«Η συνάντηση με τους εκπροσώπους της ομάδας Παλαιόχωρα Χανίων εντάσσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος που έχουμε για συνεργασίες με ακαδημίες από όλα τα διαμερίσματα της Κρήτης», δήλωσε ο κ. Λεωνίδας Τιτομιχελάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα