Με Ντιναμό στους -20 ο Ηρακλής

Πολικές θερμοκρασίες συνάντησε ο Ηρακλής στη Μόσχα, όπου την Τετάρτη (1/2) αντιμετωπίζει τη Ντιναμό.

Δεν του έφταναν οι απουσίες του Κράβαρικ και του Ντεσπέιν, ο Ηρακλής είχε να αντιμετωπίσει και το… πολικό ψύχος κατά την άφιξή του στη Μόσχα για το παιχνίδι της Τετάρτης με την Ντιναμό (31/1, 17.00) για το CEV CUP.

Η

ενδιάμεση πτήση των «κυανολεύκων» από τη Ζυρίχη, όπου παρέμειναν για έξι ώρες, αναχώρησε με καθυστέρηση μιας ώρας, με αποτέλεσμα να αναβληθεί η βραδινή προπόνηση της ομάδας στη ρωσική πρωτεύουσα, όπου η αποστολή του Ηρακλή συνάντησε πολικές θερμοκρασίες, με το θερμόμετρο να δείχνει -20 βαθμούς Κελσίου.

Ο προπονητής του Ηρακλή, Σωτήρης Δρίκος, δήλωσε για την αναμέτρηση: «Ξεκινά μία ιδιαίτερα δύσκολη εβδομάδα για μας με δύο ταξίδια σε Μόσχα και Αλεξανδρούπολη. Η Ντιναμό Μόσχας είναι μία από τις παραδοσιακές δυνάμεις του ρωσικού βόλεϊ και αυτό κάνει την αποστολή μας ακόμα πιο δύσκολη. Ο στόχος μας είναι διπλός, από την μία να έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι που θα μας οδηγήσει σε καλύτερη αγωνιστική συνοχή και από την άλλη να πιέσουμε την Ντιναμό στο γήπεδο της ώστε να σχηματοποιήσουμε την λεπτομερέστερη δυνατή εικόνα του αντιπάλου. Γνωρίζουμε ότι οποιοδήποτε αποτέλεσμα είναι απόλυτα ανατρέψιμο στη ρεβάνς της Θεσσαλονίκης».

Αμφίβολος θεωρείται για το ματς ο Γιώργος Τζιουμάκας, που έχει ανεβάσει πυρετό λόγω ίωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα