Με νικητήριο home run του Teixeira οι Γιάνκις

Ο Νικ Μαρκάκης έμεινε στο 1/5 hits και οι Μπάλτιμορ Όριολς ηττήθηκαν με 8-5 από τους Νιου Γιορκ Γιάνκις.

Ένα διπλό home run του Mark Teixeira στο έβδομο inning αποτέλεσε τελικά τη διαφορά των δύο ομάδων. Στο ένατο inning, πάντως, «καθάρισε» o Rafael Soriano με το δεύτερο του φετινό save, ενώ ο Curtis Granderson συμπλήρωσε δώδεκα home runs στο φετινό πρωτάθλημα. Για τους Όριολς, ο J.J. Hardy έκανε το ένατο

δικό του μακρινό και εύστοχο χτύπημα.

Επανήλθε ο Μάικ Μουστάκας με 1/4 hits και οι Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς επιβλήθηκαν με 3-1 των Τέξας Ρέιντζερς. Άλλωστε ο Bruce Chen (2-4) ήταν εξαιρετικός σαν βασικός pitcher, αν και παραχώρησε... εντυπωσιακό home run στον Nelson Cruz.

Θετική εμφάνιση έκανε ο Miguel Batista (1-1) και οδήγησε τους Νιου Γιορκ Μετς στο 3-1 σε βάρος των Μιλγουόκι Μπρούερς. Επίσης ο Frank Francisco επανήλθε στις θετικές εμφανίσεις και συμπλήρωσε εννέα saves. Από την πλευρά του, ο Τζορτζ Κοτταράς είχε 0/1 hits.

Νικητήριο single στο ένατο inning σημείωσε ο Shin-Soo Choo και διαμόρφωσε το 5-4 των Κλίβελαντ Ίντιανς επί των Μινεσότα Τουίνς. Έτσι έδωσε αξία στα επτά πολύ καλά innings του Jeanmar Gomez, τα οποία κόντεψαν να χαλάσουν οι relievers του βασικού pitcher. Ακολούθησε, πάντως, το δωδέκατο φετινό save του Chris Perez.

Για δεύτερη φορά φέτος, ο Jon Lester (2-3) «έβγαλε» εννέα innings και οδήγησε τους Μπόστον Ρεντ Σοξ στο 6-1 σε βάρος των Σιάτλ Μάρινερς. Βοηθήθηκε από τα home runs των Daniel Nava και Kelly Stoppach, ώστε να εξασφαλίσει την τέταρτη διαδοχική επιτυχία των «κόκκινων καλτσών» στο «Fenway Park».

Το πρώτο home run της καριέρας του πέτυχε ο Bryce Harper στο 8-5 των Ουάσινγκτον Νάσιοναλς επί των Σαν Ντιέγκο Πάντρες. «Έγραψαν» επίσης οι Chad Tracy και Xavier Nady στο όγδοο inning, αλλά ο catcher των «πρωτευουσιάνων«, Sandy Leon, αποχώρησε τραυματισμένος. Εν τέλει ο Sean Burnett πήρε το save και «έκλεισε» το ματς.

Οι Adam Dunn και Dayan Viciedo πέτυχαν home runs για τους Σικάγο Ουάιτ Σοξ στο 7-5 σε βάρος των Ντιτρόιτ Τάιγκερς. Μάλιστα οι «άσπρες κάλτσες» ανέτρεψαν αρχικό 5-2, για να πάρουν τη νίκη με το τρίτο φετινό save του Addison Reed.

Δύο runs σε βάρος του Jonny Venters (2-2) πέτυχαν οι Σινσινάτι Ρεντς στο όγδοο inning και κέρδισαν με 3-1 τους Ατλάντα Μπρέιβς. Ακολούθησε το έκτο φετινό save του Sean Marshall, ενώ ο Freddie Freeman των «γενναίων» αποχώρησε τραυματισμένος στο έβδομο inning.

Οι Σικάγο Καμπς κέρδισαν με 6-4 τους Σέιντ Λούις Κάρντιναλς με νικητήριο single του Alfsonso Soriano στο όγδοο inning. Ακόμα, ο Bryan LaHair επανήλθε στις θετικές εμφανίσεις με ένα home run και δύο ακόμα hits. Στο ένατο inning o Rafael Dolis έφτασε τα τέσσερα saves.

Δύο χιλιάδες hits συμπλήρωσε ο Placido Polanco με το home run του στο 5-1 των Φιλαδέλφεια Φίλις επί των Χιούστον Άστρος. Έτσι βοήθησε τον Joe Blanton (4-3) να πάρει τη νίκη. Στο όγδοο inning είχε μειώσει σε 3-1 ο Marwin Gonzalez με το πρώτο home run της καριέρας του.

Την πρώτη νίκη της καριέρας του σημείωσε ο Ce

Keywords
Τυχαία Θέματα