Με... καυγάδες οι Κινγκς στο 2-0

07:22 1/5/2012 - Πηγή: OnSports

Τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη της σειράς σημείωσαν οι Λος Άντζελες Κινγκς με το 5-2 σε βάρος των Σέιντ Λούις Μπλους, αλλά ο αγώνας σημαδεύτηκε από τους διαδοχικούς καυγάδες στον πάγο.

Το ίδιο το ματς κρίθηκε ουσιαστικά από το πρώτο 20λεπτο, όταν οι Mike Richards, Anze Kopitar, Jeff Carter και Anze Kopitar «εκτόξευσαν» το σκορ στο 4-0 σε βάρος του Brian Elliott. Στο υπόλοιπο παιχνίδι, οι παίκτες των δύο ομάδων απλά πάλευαν... κυριολεκτικά.

Άλλωστε οι «βασιλιάδες» εξασφάλισαν διπλό πλεονέκτημα έδρας και ακολουθούν δύο

παιχνίδια στην «πόλη των αγγέλων», οπότε οι παίκτες προτίμησαν τους καυγάδες. Θυμίζουμε πως ο σύλλογος του Λος Άντζελες κατατάχθηκε όγδοος στη δυτική περιφέρεια του NHL κατά τη διάρκεια της regular season.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 31ο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης, ενώ στο 18ο του δεύτερου 20λεπτου, ο Andy McDonald μείωσε σε 4-1 με wrist shot. Ακολούθησε άμεση «απάντηση» και 5-1 από τον Justin Williams, σε γκολ που ο Dustin Brown συμπλήρωσε τρεις ασίστ.

Στο τρίτο 20λεπτο, οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 5-2 με τον Matt D' Agostini, αλλά ήταν ήδη αργά. Πλέον η ομάδα του Σέιντ Λούις καλείται να ανατρέψει τα δεδομένα αγωνιζόμενη μακριά από την πολιτεία του Μιζούρι.

{youtube}PrjWH6R_sn0{/youtube}

{youtube}TO5IQ88pbw4{/youtube}

{youtube}iJp-OQ5fycM{/youtube}

{youtube}zc7f08yRlrI{/youtube}

{youtube}cqW5ixlRXS8{/youtube}

{youtube}I3lOE8rxAD8{/youtube}

{youtube}cqW5ixlRXS8{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα