Δεν μπόρεσε ο Μαρκάκης και ήττα των Όριολς

07:22 1/5/2012 - Πηγή: OnSports

Οι Νιου Γιορκ Γιάνκις κέρδισαν τους Μπάλτιμορ Όριολς με 2-1, με τον Νικ Μαρκάκη να αποτελεί τον αρνητικό πρωταγωνιστή στη σημαντικότερη φάση του αγώνα.

Ο ελληνικής καταγωγής outfielder ήταν έτοιμος να ισοφαρίσει σε 2-2 στο έβδομο inning, αλλά μία συνεργασία του Hiroki Kuroda (2-3), ο οποίος χρεώθηκε τη νίκη, με τον catcher του, Russell Martin, απέτρεψε την επίτευξη run. Νωρίτερα, στο τρίτο inning o Eric Chavez

πέτυχε το νικητήριο διπλό home run σε βάρος του Jason Hammel (3-1) και στο τέλος ο Mariano Rivera συμπλήρωσε πέντε saves.

Αναβλήθηκε λόγω βροχόπτωσης το παιχνίδι των Ντιτρόιτ Τάιγκερς με τους Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς του Μάικ Μουστάκα. Πλέον το ματς ορίστηκε για τις 24 Σεπτεμβρίου, μία μέρα πριν από άλλον αγώνα των δύο συλλόγων στη «Motor City».

Δύο home runs σημείωσε ο David Ortiz στο 11-6 των Μπόστον Ρεντ Σοξ με τους Όκλαντ Αθλέτικς. Οι Mike Aviles και Darnell McDonald πέτυχαν επίσης home runs για τις «κόκκινες κάλτσες», ενώ ο Josh Reddick, πρώην παίκτης των Ρεντ Σοξ, είχε αντίστοιχο χτύπημα για τους «αθλητικούς». Νικητής αναδείχθηκε ο Clay Bucholz (3-1).

Νέα νίκη πήρε ο Yu Darvish (4-0) στο 4-1 των Τέξας Ρέιντζερς επί των Τορόντο Μπλου Τζέις. Στο όγδοο inning ανέλαβε ο Mike Adams και στο ένατο ο Joe Nathan, ο οποίος συμπλήρωσε έξι saves. Οι Mitch Moreland και Craig Gentry είχαν home runs για τους Τεξανούς, ενώ ο Edwin Encarnacion έφτασε στα οκτώ αντίστοιχα χτυπήματα στο φετινό πρωτάθλημα για τον καναδικό σύλλογο.

Ο Elliot Johnson σημείωσε το walk-off single του δωδέκατου inning και διαμόρφωσε το 3-2 των Τάμπα Μπέι Ρέις επί των Σιάτλ Μάρινερς. Μάλιστα οι Ρέις πήραν τη νίκη σε βάρος του Brandon League (0-2), αν και στο γήπεδο βρέθηκαν μόλις 9,458 θεατές, χαμηλότερη επίδοση από τον Σεπτέμβριο του 2007. Στο δεύτερο από τα τρία extra innings, αμφότερες οι ομάδες είχαν από ένα run, αλλά το home run του Jesus Montero δεν αποδείχθηκε αρκετό για τους Μάρινερς. Νωρίτερα ο Miguel Olivo είχε πετύχει άλλο home run για τους φιλοξενούμενους.

Ένα διπλό home run του Matt Down και ένα νικητήριο single του Jed Lowrie στο όγδοο inning έφεραν τους Χιούστον Άστρος στο 4-3 με τους Νιου Γιορκ Μετς. Ακολούθησε τέλεια εμφάνιση του Brett Myers στο ένατο inning, οπότε χρεώθηκε το πέμπτο του φετινό save.

Με διπλά home runs των Pedro Alvarez και Yamaico Navarro, οι Πίτσμπουργκ Πάιρετς κέρδισαν με 9-3 τους Ατλάντα Μπρέιβς. Επίσης ο Neil Walker σημείωσε τρία hits και ένα RBI, οπότε ο James McDonald (1-1) πήρε εύκολα τη νίκη. Για τους «γενναίους» ο Freddie Freeman «έγραψε» το τέταρτο του home run.

Ένα 2-run double του Placido Polanco στο όγδοο inning καθόρισε το 6-4 των Φιλαδέλφεια Φίλις σε βάρος των Σικάγο Καμπς. Έτσι ο Chad Qualls (1-0) πήρε τη νίκη, αν και δέχθηκε διπλό home run από τον Bryan LeHair στο όγδοο κομμάτι του αγώνα. Ακολούθησε ο Jonathan Papelbon με το όγδοο του φετινό save.

Σε εξέλιξη είναι τα τρία τελευταία παιχνίδια της βραδιάς. Πρόκειται για τα Κολοράντο Ρόκις-Λος Άντζελες Ντότζερς, Σαν Ντιέγκο Πάντρ

Keywords
Τυχαία Θέματα