Ζήτησε ανταλλαγή ο Percy Harvin των Μινεσότα Βάικινγκς

Δεν θέλει να συνεχίσει ο Percy Harvin στους Μινεσότα Βάικινγκς και άλλα νέα από τον «κόσμο» του φούτμπολ.

Ο 24χρονος wide receiver δήλωσε δυσαρεστημένος από τις συνθήκες που επικρατούν στον σύλλογο. Ωστόσο οι Βάικινγκς ξεκαθάρισαν πως δεν θα παραχωρήσουν την επιλογή ντραφτ πρώτου γύρου του 2009. Την ίδια ώρα επικρατεί αισιόδοξο κλίμα για τον running back, Adrian Peterson, που διανύει περίοδο αποθεραπείας λόγω εγχείρησης

στο αριστερό γόνατο.

Αποσύρθηκε ο Marcus Stroud

Δεν έχει αγωνιστεί από το 2010, όταν αποδεσμεύτηκε από τους Μπάφαλο Μπιλς. Το 2012 ο defensive tackle, Marcus Stroud, υπέγραψε τιμητικό συμβόλαιο με την πρώτη του ομάδα, τους Τζάκσονβιλ Τζάγκουαρς, ώστε να ολοκληρώσει την καριέρα του. Την Τετάρτη (20/06) ανακοίνωσε την απόφασή του.

Ξεκαθαρίζει ο Clark Haggans

Ετοιμάζεται για διήμερη φυλάκιση ο 35χρονος linebacker των Κλίβελαντ Μπράουνς, Clark Haggans, αλλά φρόντισε να δικαιολογήσει την ποινή. Συγκεκριμένα δήλωσε πως οδήγησε μεθυσμένος το αυτοκίνητό του, επειδή η 5χρονη κόρη του είχε σημαντικό πρόβλημα υγείας. Το περιστατικό καταγράφηκε στις 21 Απριλίου.

Τσακωμοί στην προπόνηση των Μαϊάμι Ντόλφινς

Ο Jake Long (tackle), ο Olivier Vernon (rookie defensive lineman), Richie Incognito (guard) και Ryan Baker (defensive end)… πλακώθηκαν σε προπόνηση των Μαϊάμι Ντόλφινς. Πρόκειται για δύο διαφορετικές διενέξεις, με την πρώτη να αποτελείται από τους δύο πρώτους και η δεύτερη από τους άλλους δύο αθλητές.

Συζητήσεις για αλλαγές στα playoffs

Έχουν κατατεθεί ιδέες αναφορικά με την αλλαγή του συστήματος πρόκρισης στα playoffs του NFL, αλλά οι σχετικές διαπραγματεύσεις δεν θα ολοκληρωθούν πριν από το φετινό πρωτάθλημα. Για την ώρα προκρίνονται οι πρωταθλητές των οκτώ ομίλων και δύο wild cards από κάθε λίγκα.

Μονοετές ο Atogwe

Αποκαλύφθηκε πως ο O.J. Atogwe υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τους Φιλαδέλφεια Ιγκλς. Επίσης, οι «αετοί» διεκδίκησαν τον πρώην safety των Μαϊάμι Ντόλφινς, Yeremiah Bell, αλλά κατέληξαν στον Atogwe.

Αισιόδοξοι οι Eugene Amano και Leroy Harris

Αν και αποκτήθηκε ο Steve Hutchinson από τους Τενεσί Τάιτανς, οι center Eugene Amano και Leroy Harris φιλοδοξούν να παραμείνουν βασικοί. Αμφότεροι προέρχονται από εγχειρίσεις και θα έχουν πολύ μεγαλύτερο εσωτερικό ανταγωνισμό στο φετινό πρωτάθλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα