Μασάδο: «Είπα στην Τουλούζ πως θέλω Ολυμπιακό»

Το είπε και το… έκανε ο Πάουλο Μασάδο, ο οποίος στη συνάντηση που είχε με τη διοίκηση της Τουλούζ, διαμήνυσε πως θέλει να παραχωρηθεί στον Ολυμπιακό!

«Μίλησα με τους ανθρώπους της Τουλούζ για το μέλλον μου στην ομάδα. Έχω συμβόλαιο μαζί τους και πρέπει να ικανοποιηθούν οικονομικά για να με παραχωρήσουν. Μου είπαν ότι δεν έχουν πρόβλημα να με παραχωρήσουν, αρκεί να έρθει η κατάλληλη πρόταση. Δεν θα προβάλουν τεράστιες απαιτήσεις, καθώς έχει δημιουργηθεί μια κατάσταση που δεν ευνοεί τη συνέχιση της συνεργασίας μας», τόνισε ο Μασάδο

στην εφημερίδα «Πρωταθλητής».

Στη συνέχεια ο Πορτογάλος μέσος, εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει στον Ολυμπιακό: «Εγώ από την πλευρά μου, τους είπα ότι θέλω να συνεχίσω στον Ολυμπιακό και αν η ελληνική ομάδα επανέλθει να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να με παραχωρήσουν. Το μόνο που απομένει είναι να κινηθεί ο Ολυμπιακός επίσημα για να έρθει σε επαφή με την Τουλούζ. Θέλω πολύ να έρθω στην Ελλάδα και το έχω πει πολλές φορές μέχρι τώρα».

Να θυμίσουμε πως ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αποκτήσει τον Μασάδο και τον Ιανουάριο, ωστόσο η Τουλούζ απαίτησε 3 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του Πορτογάλου μέσου.

Keywords
Τυχαία Θέματα