Μανιάτης: «Νίκη και στην Κρήτη»

Το έναυσμα για νίκη και στη ρεβάνς της Κρήτης έδωσε ο Γιάννης Μανιάτης, εκφράζοντας παράλληλα τη βεβαιότητά του πως η κόπωση από τις συνεχείς υποχρεώσεις δεν πρόκειται να αποτελέσει τροχοπέδη στις προσπάθειές τους μέχρι το τέλος της σεζόν.

«Ο ΟΦΗ μας δυσκόλεψε πάρα πολύ. Ο λόγος ήταν προφανής. Έπαιζε πολύ πίσω. Εμείς προσπαθήσαμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να κάνουμε ευκαιρίες», τόνισε αρχικά ο αμυντικός των «ερυθρόλευκων» συμπληρώνοντας:

«Στο

τέλος ευτυχώς τα καταφέραμε. Αυτό το σκορ μας δίνει πλεονέκτημα. Πιστεύω ότι το ματς στην Κρήτη θα είναι πιο ανοιχτό γιατί ο ΟΦΗ θα ανοιχθεί για να κυνηγήσει ένα γκολ. Εμείς θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε γιατί θέλουμε πολύ να πάμε τελικό».

Για την κόπωση των παικτών και εάν θα αντέξουν μέχρι το τέλος στα ματς, κατέληξε: «Καταρχήν θα πρέπει να πω ότι υπάρχει πλήρες ρόστερ. Κάθε παίκτης μπορεί να βοηθήσει. Δεν φάνηκε τόσο η κούραση. Στο τέλος φάνηκαν σημάδια κόπωσης. Εμείς προσπαθήσαμε να πιέσουμε ψηλά. Θα κοιτάξουμε να τα δώσουμε όλα στον επαναληπτικό. Έμειναν λίγα παιχνίδια. Μπορούμε να ανταπεξέλθουμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα