ΤΣΣΚΑ Μ. | Καζλάουσκας: "Χαρούμενος για το παιχνίδι μας"

Ευχαριστημένος τόσο από την εμφάνιση όσο και από τη νίκη των παικτών του κόντρα στην Μπιλμπάο εμφανίστηκε ο Γιόνας Καζλάουσκας, ο οποίος τόνισε ότι η απόδοση της αντίπαλης ομάδας δεν τον απογοήτευσε και ότι το δεύτερο παιχνίδι της σειράς θα είναι διαφορετικό.

"Είμαι χαρούμενος με το πώς παίξαμε. Κάναμε καλή τρίτη περίοδο. Δεν μπορώ να πω πως ήμασταν κακοί στο πρώτο ημίχρονο. Οι αντίπαλοι ήταν καλοί, είχαν κίνηση στο παρκέ, τους προσφέραμε αρκετά σουτ. Έχω πει πως έχουμε μία ομάδα, που γνωρίζει

πότε και προς ποια κατεύθυνση πρέπει να γυρίσει την αναμέτρηση. Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου μιλήσαμε τις συνεργασίες στην άμυνα κι η τρίτη περίοδο καθόρισε την εξέλιξη" είπε αρχικά ο προπονητής της "ομάδας του στρατού" και συνέχισε:


"Οι αντίπαλοι πρέπει να απογοήτευσαν πολλούς, εμένα όχι. Ασχέτως την τελική διαφορά. Ο προπονητής έχει πολλές ιδέες, μπορεί να τις βάλει σε άλλη αναμέτρηση. Η δεύτερη της σειράς (23/3) θα είναι διαφορετική. Ο προπονητής πάντα είναι απογοητευμένος. Πάντα κρύβουμε πράγματα. Δε θα ήθελα να μιλήσω τώρα. Στη σεζόν πολλά μπορούν να συμβούν. Είμαι χαρούμενος με την πορεία μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα