Παραμένει αισιόδοξος ο Κωστένογλου

23:33 3/5/2012 - Πηγή: OnSports

Να ανεβάσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ θέλησε ο Νίκος Κωστένογλου στην προπόνηση της ομάδας, τονίζοντας ότι μπορούν να φτάσουν στην κορυφή των play-off.

Η προσπάθεια της ΑΕΚ για να πετύχει το κάτι παραπάνω στη φετινή σεζόν μέσω των play-off δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μπορεί οι «κιτρινόμαυροι» να είχαν πολύ καλή παρουσία στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ, ωστόσο στα τελευταία

λεπτά δέχτηκαν το γκολ της ήττας και καλούνται πλέον να ανατρέψουν την διαφορά των πέντε βαθμών με τον Παναθηναϊκό.

Στην προπόνηση της ομάδας, ο Νίκος Κωστένογλου θέλησε να ανεβάσει τη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών και μιλώντας τους, τόνισε πως τίποτα δεν έχει χαθεί και ότι όλα είναι ανοιχτά στη «μάχη» της πρώτης θέσης.

Αρχικά αναφέρθηκε στο άτυχο συμβάν του Ταξιάρχη Φούντα: «Ήταν ένα άτυχο γεγονός αυτό που συνέβη με τον Ταξιάρχη. Το σημαντικό είναι ότι είναι καλά και είναι μαζί μας. Αυτό μετράει».

Στη συνέχεια τόνισε πως πιστεύει στις δυνατότητες της ομάδας: «Μας πειράζει ο τρόπος που χάσαμε, κρίμα για την προσπάθεια που κάναμε στην Τούμπα. Μένουν πέντε αγώνες και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πρέπει να παραμείνουνε ενωμένοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα