Μάκης Βολτυράκης: «Τώρα αρχίζει η πίεση»

Ο κόουτς των Χανίων χαρακτήρισε ως μίνι προετοιμασία τα μέχρι τώρα παιχνίδια της ομάδας του, αναφέροντας πως τώρα αρχίζει η πίεση.

«Είμαι ικανοποιημένος γιατί η προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά είναι πολύ μεγάλη. Παιχνίδι με παιχνίδι βλέπω ότι βελτιωνόμαστε και αυτό είναι σημαντικό. Έχουν όρεξη κι αυτό είναι το επιθυμητό σε μία ομάδα, παρά το νεαρό της ηλικίας τους και τα όποια προβλήματα υπάρχουν. Πιστεύω ότι κάνοντας αυτές τις προπονήσεις κι αυτά τα φιλικά που δώσαμε με τον Ολυμπιακό στην Αθήνα,

συν τα παιχνίδια για το πρωτάθλημα, σιγά-σιγά θα βλέπουμε μια ομάδα που θα ‘ναι αρκετά καλύτερη», δήλωσε ο προπονητής των Χανιών Μάκης Βολτυράκης στο επίσημο σάιτ της ομάδας.

Και συνέχισε: «Τα παιχνίδια που δώσαμε μέχρι τώρα ήταν και τα τρία με μεγάλες ομάδες που διεκδικούν τίτλους και έξοδο στην Ευρώπη. Για μας ήταν μια προετοιμασία. Αυτά τα παιχνίδια ήταν χωρίς άγχος, κάτι που σίγουρα λύνει τα χέρια των παικτών. Από εδώ και πέρα, τα παιχνίδια που πρέπει να πάρουμε, οφείλουμε να τα δούμε τελείως διαφορετικά. Θα υπάρχει πίεση αλλά πιστεύω ότι με αυτή την προπόνηση που κάνουμε και με τη θέληση που δείχνουν τα παιδιά, θα πάνε όλα καλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα