Βίλας Μπόας: «Καλή η ισοπαλία στο... Anfield»

Η Τσέλσι επικράτησε με 3-1 της Τσέλσι, αλλά το μυαλό του Άντρε Βίλας Μπόας βρισκόταν, σε σημαντικό βαθμό, στο Anfield και στην κόντρα των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ.

Μάλιστα, ο νεαρός Πορτογάλος κόουτς των Λονδρέζων δήλωσε ικανοποιημένος από το τελικό 1-1, αφού αυτό ευνόησε την βαθμολογική προσπάθεια της Τσέλσι:

«Μας δίνει την ευκαιρία να πλησιάσουμε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος είναι ο στόχος μας, αλλά θα πάμε και εμείς στο Anfield. Ο βαθμός

είναι σημαντικός για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μάλλον η Λίβερπουλ απώλεσε δύο βαθμούς, όχι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τουλάχιστον έχουμε την ευκαιρία να πλησιάσουμε τις δύο πρώτες θέσεις».

Πάντως, ο Βίλας Μπόας δεν λησμόνησε να σχολιάσει την νίκη της δικής του ομάδας υπογραμμίζοντας ότι υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος στην «κούρσα» της Premier League:

«Ήταν σημαντικό που πήραμε τρεις βαθμούς έπειτα από τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων. Είναι αρκετά νωρίς, αλλά εμείς πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Δεν έχουμε πετύχει ακόμα κάτι σπουδαίο».

Keywords
Τυχαία Θέματα