Μάχη… Κυπέλλου στην «Πλατεία»

Το παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό ξεχωρίζει στην πρώτη… μέρα της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, την Τετάρτη (11/1).

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της πρώτης… δόσης για το δεύτερο τη τάξει θεσμό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η «αυλαία» ανοίγει στην Κέρκυρα, όπου η ομώνυμη ομάδα θα υποδεχθεί τη Δόξα Δράμας στις 14:00 και δύο ώρες αργότερα, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης. Στις 19:00 ο Ολυμπιακός

θα φιλοξενήσει τον Θρασύβουλο, ενώ το πρόγραμμα «κλείνει» στη Νέα Σμύρνη, με τον αγώνα του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό.

ΚΕΡΚΥΡΑ – ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 14:00 (LIVE)

Με μοναδικό στόχο τη νίκη και συνάμα την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θα αντιμετωπίσει τους Δραμινούς η Κέρκυρα. Ο Χάβι Γκράθια δεν έχει στην διάθεση του τους Μίχο και Κοντοδήμο που είναι τραυματίες.

Με την ψυχολογία να χτυπάει… ταβάνι θα ταξιδέψει στο νησί των «Φαιάκων» η Δόξα Δράμας. Οι «μαυραετοί» του Μάκη Κατσαβάκη προέρχονται από την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα και θέλουν την πρόκριση απέναντι στους νησιώτες για να συνεχίσουν την εξαιρετική τους παρουσία το 2012. Τα προβλήματα για τον Έλληνα τεχνικό δεν απουσιάζουν, καθώς ο Αγγελούδης τέθηκε εκτός πλάνων, όπως και οι τραυματίες Καπέλ και Ψυχογιός.

Τα πλάνα των προπονητών:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 16:00 (LIVE)

Με ενδιαφέρον αναμένεται η αναμέτρηση των «Ζωσιμάδων», καθώς τόσο ο ΠΑΣ Γιάννινα, όσο και ο Αστέρας Τρίπολης βλέπουν τον συγκεκριμένο θεσμό ως μια καλή ευκαιρία για να διακριθούν τη φετινή σεζόν. Ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει μερικούς λόγους για να «πονοκεφαλιάζει» καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Φέγκρους και Ανδράλα, οι οποίοι είναι τραυματίες, αλλά και στον τιμωρημένο Σκούφαλη.

Με πολλές αλλαγές θα παρουσιαστεί στο Εθνικό Στάδιο των Ιωαννίνων ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς ο Σάκης Τσιώλης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ουσέρο, Χουανίτο, Μπρέσκα και Περόνε που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών. Παράλληλα, εκτός αποστολής για λόγους ξεκούρασης έμειναν οι Αλβάρες, Ορόθκο, Ρούμπιλ και Ροτζέριο.

Τα πλάνα των προπονητών:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 19:00 (LIVE)

Ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να «γιατρέψει» τις… πληγές της ισοπαλίας κόντρα στην Δόξα Δράμας μπορεί να θεωρηθεί το παιχνίδι με τον Θρασύβουλο για τον Ολυμπιακό. Οι πρωτοπόροι της Super League θα υποδεχθούν τους ουραγούς της Football League και το ματς αποκτά μονόπλευρο ενδιαφέρον.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα παρουσιάσει τους «ερυθρόλευκους» με πολλές αλλαγές, καθώς άφησε εκτός αποστολής τους Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Κοστάντσο και Τζεμπούρ, όπως και τους τραυματίες Φέισα, Ορμπάιθ, Χολέμπας και Μανιάτη. Αντίθετα, στην αποστολή βρίσκεται ο Αριέλ Ιμπαγάσα που επιστρέφει και ο Φραν Γέστε που θεωρείται μία… ανάσα από την αποχώρησή του.

Με ένα νέο πρόσωπο θα παραταχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Θρασύβουλος του Λύσανδρου Γεωργαμλή. Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση – επιστροφή του Κρεγκ Ροκάστλ, ο οποίος είναι στην αποστολή για τον

Keywords
Τυχαία Θέματα