Βαζάκας στο Onsports: «Μονόδρομος φέτος η άνοδος»

Ο πολύπειρος προπονητής του Ελπιδοφόρου, Γιώργος Βαζάκας, με δηλώσεις του στο Onsports ξεκαθάρισε πως η άνοδος στη Γ’ Εθνική αποτελεί μονόδρομο για τον Ελπιδοφόρο, καθώς φέτος η ομάδα είναι πιο έτοιμη από ποτέ.

Ο Ελπιδοφόρος για ακόμη μία χρονιά πρωταγωνιστεί στην κατηγορία του και βρίσκεται στην κορυφή του 8ου ομίλου στις πρώτες εννιά αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής. Παρά το γεγονός πως βρίσκεται σε έναν από τους πιο δύσκολους ομίλους, έχει καταφέρει να παραμείνει αήττητος και

διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο του στη Football League 2, με τον Βαζάκα να δηλώνει αισιόδοξος στο Onsports.

Πώς βλέπετε τη φετινή χρονιά για τον Ελπιδοφόρο;

«Έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά στο πρωτάθλημα και η άνοδος αποτελεί για εμάς μονόδρομο. Είμαι αισιόδοξος και πεπεισμένος πως θα τα καταφέρουμε».

Ποια είναι η γνώμη σας για τον 8ο όμιλο στον οποίο αγωνίζεται ο Ελπιδοφόρος;

«Βρισκόμαστε στον πιο δυνατό όμιλο της Δ’ Εθνικής, όπου υπάρχουν πολύ καλές και ιστορικές ομάδες. Ωστόσο, θα παλέψουμε και πιστεύω πως στο τέλος θα είμαστε εμείς που θα πανηγυρίσουμε».

Όσον αφορά το ποδοσφαιρικό κομμάτι, χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα σε αυτή τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο;

«Αν και είμαι ευχαριστημένος με τους παίκτες που διαθέτω, ίσως να χρειαστούμε κάποιες συμπληρωματικές κινήσεις σε θέσεις που οι επιλογές μας είναι περιορισμένες».

Σε τι κατάσταση βρίσκεται διοικητικά και οικονομικά ο σύλλογος; Θα μπορούσε να σταθεί επάξια στην Γ’ Εθνική;

«Ο Ελπιδοφόρος είναι σε πολύ καλό δρόμο τόσο από οικονομικής άποψης όσο και διοικητικής. Θα έλεγα ότι ο σύλλογος βρίσκεται σε πολύ καλύτερη οικονομική κατάσταση από πολλές ομάδες ακόμα και μεγαλύτερης κατηγορίας. Συνεπώς θα μπορέσουμε να σταθούμε με αξιώσεις και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής που αποτελεί μεγάλο στόχο για εμάς».

Ποια είναι η γνώμη σας για το ποδόσφαιρο γενικά σήμερα;

«Πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα στο ποδόσφαιρο. Ο ποδοσφαιρικός χάρτης έχει αλλάξει ριζικά και βλέπουμε ότι οι περισσότερες ομάδες έχουν αποδυναμωθεί λόγω και των πολλών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. Γενικότερα έχουν γίνει πολλές ανακατατάξεις και κάποιες ομάδες αδυνατούν να σταθούν στο ύψος των εκάστοτε περιστάσεων».

Keywords
Τυχαία Θέματα