Λυμπερόπουλος: «Στο στούντιο, μαζί με τους... συνεργάτες μου»

Έτοιμος να μπει στο στούντιο για την ηχογράφηση του νέου τραγουδιού της Εθνικής, «η αποστολή», δήλωσε ο ερμηνευτής του, Νίκος Λυμπερόπουλος.

Ο διεθνής επιθετικός μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM» για αυτήν την προσπάθεια, λέγοντας: «Το φαντάζομαι ότι δεν το περιμένατε. Δεν το έχω ξανακάνει. Μου αρέσει να γράφω γενικά. Δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι θα τραγούδαγα.

Η αλήθεια είναι ότι το ταξίδι Ισραήλ-Λετονία ήταν μεγάλο. Ηταν μια έμπνευση της στιγμής και ξεκίνησε τυχαία. Δεν σκεφτόμασταν ότι θα έφτανε τόσο μακριά. Για όσους γνωρίζουν, έχει νόημα. Όποιος το καταλάβει, το δέχεται

θετικά.

Η Εθνική πάντα είχε καλό κλίμα. Εκτός το ότι είναι κάτι διαφορετικό, κάθε φορά που καλείσαι. Ετσι πρέπει να το βλέπουν όλοι. Είναι και μια αποφόρτιση από τις ομάδες. Χωρίς να υπάρχουν τα κατάλληλα εφόδια στους παίκτες, αυτοί μας βγάζουν ασπροπρόσωπους».

Σε ερώτηση για το αν ανησύχησε με το κακό ξεκίνημα της Εθνικής, ο Νίκος Λυμπερόπουλος είπε: «Δεν ανησύχησα καθόλου. Ξεκινώντας από το κλίμα, άσχετα αν πήγε να χαλάσει, πίστευα πολύ σε αυτό το δέσιμο και ήξερα πως δουλεύει ο προπονητής».

Για το αν θα γίνει ηχογράφηση του τραγουδιού, ο «Λύμπε» τόνισε: «Από σας περιμένουμε να δούμε αν υπάρχει ανταπόκριση. Αν υπάρχει, τότε είμαι έτοιμος να μπω στο στούντιο, μαζί με τους... συνεργάτες μου».

Κλείνοντας, είπε: «Να πάει η Εθνική όσο καλύτερα γίνεται, είναι χαρά για όλους τους Έλληνες».

Keywords
Τυχαία Θέματα