Λίγες μέρες ακόμα για δηλώσεις συμμετοχής

Ακόμα λίγες ημέρες έμειναν για την έναρξη του Πανελληνίου Φοιτητικού Πρωταθλήματος 8x8 Nescafe Frappe Students Cup!

Οι συμμετοχές είναι ήδη πολλές, ωστόσο αυτό κάθε άλλο παρά πτοεί τους διοργανωτές από το να εντείνουν τις προσπάθειές τους για ακόμα περισσότερες ομάδες στις 10 πόλεις που συμμετέχουν στην διοργάνωση. To onsports.gr που παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις σας ενημερώνει: Όσοι ακόμα δεν έχετε δηλώσει συμμετοχή

μην αργείτε. Το (κεντρικό) τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 69.8.69.40000 αλλά πολύ πλούσιο είναι και το υλικό που μπορείτε να εντοπίσετε και στο www.studentscup.gr . Από εκεί μάλιστα μπορείτε να πραγματοποιήσετε και online δήλωση συμμετοχής! Ήδη η σελίδα στο facebook έχει ξεπεράσει τους 2.500 φίλους, έστω κι αν ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει οι αγώνες, και αυτό δείχνει την αγάπη που από την πρώτη στιγμή έδειξαν οι φοιτητές για το νέο μεγάλο ποδοσφαιρικό event του Nescafe Frappe! Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι πόλεις που συμμετέχουν στην 1η διοργάνωση είναι η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, η Πάτρα, ο Βόλος, η Λάρισα, η Λαμία, τα Χανιά, η Κομοτηνή και τα Ιωάννινα και πως οι πρωταθλητές των πόλεων θα φιλοξενηθούν σε μία πόλη τον ερχόμενο Οκτώβριο για την ανάδειξη του Πανελλήνιου Πρωταθλητή Nescafe Frappe Students Cup 8x8. Το paixnidi zwntanevei_ ...λοιπόν όπως λέει και ο μεγάλος χορηγός και το κοινό θα μπορεί να παρακολουθεί και ιντερνετικά τις εξελίξεις πέρα από το site της διοργάνωσης και από το www.onsports.gr. Stay online!

Επίσης, μία σημαντική φιλανθρωπική καμπάνια ξεκίνησαν οι φοιτητές και όλοι οι (ως τώρα) συμμετέχοντες του Nescafe Frappe Students Cup (του Πανελλήνιου Φοιτητικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 8x8). Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε απλά με ένα κλικ!

Αρκεί όσοι έχετε facebook να μπείτε εδώ: http://www.facebook.com/studentscup και να κάνετε LIKE στο group του Nescafe Frappe Students Cup και η διοργάνωση θα χαρίσει 0,10€ στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ για κάθε δικό σας LIKE. Βοηθήστε ώστε να χαρίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα χαμόγελα και σταθείτε στο πλευρό των Φοιτητών που κάνουν αυτή τη σημαντική προσπάθεια.

Υπερήφανος Χορηγός Επικοινωνίας της διοργάνωσης είναι το onsports.gr»

Keywords
Τυχαία Θέματα