Λεφτά υπάρχουν και ξέρετε που θα τα βρείτε

Οσοι περίμεναν να γίνουν σοφότεροι από τις τοποθετήσεις του Αδαμίδη, θα πρέπει να απογοητεύθηκαν. Σε κάποια στιγμή πίστευα πως είχα μεταφερθεί στο παρελθόν με κάποια χρονομηχανή που έχουν ανακαλύψει εκεί στα Σπάτα και ζω ξανά την ίδια ημέρα. Τα ίδια λόγια, το ίδιο εμπόριο ελπίδας, οι ίδιες ευχές και ακριβώς η ίδια προσπάθεια για να δοθεί κάλυψη από τις πραγματικές αιτίες. Κι όμως, τα πράγματα είναι πολύ απλά...

Ηταν πραγματικά εντυπωσιακό να ακούγονται τόσα πράγματα κενά ουσίας.

Σαν να ζεις σε παράλληλους κόσμους. Από τη μία, οι ευχές και οι ελπίδες του Αδαμίδη για λύση

μέσω κόσμου, επενδυτών ή κάποιας αόρατης δύναμης και από την άλλη η κυνική πραγματικότητα. Μια ΑΕΚ που απειλείται πιο έντονα από κάθε άλλη φορά με λουκέτο, έχοντας μπροστά της βουνό 6 εκατ. Ευρώ στο επόμενο δίμηνο και άλλα 2,5 εκατ. Ευρώ ως το τέλος Ιουλίου.

Πως θα βρεθούν αυτά τα χρήματα, ώστε να μη σκάσει κανόνι; Είναι ανώφελο να επιμένει κάποιος πως τη λύση θα δώσει ο κόσμος. Ειδικά από τη στιγμή που άπαντες βρίσκονται σε καταστάσεις ανέχειας και τα φέρνουν πολύ δύσκολα βόλτα. Ωστόσο, λεφτά υπάρχουν και όποιος δεν φοβάται να κρύψει τίποτα, ξέρει που θα τα βρει.

Για να υπάρχει μέλλον στην ΑΕΚ, για να μπορεί κάποιος να κοιτά τη συνέχεια της ομάδας και να υπάρχει σχεδιασμός, αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση η αποπληρωμή των οφειλών που δημιουργήθηκαν τα τελευταία χρόνια από τους νυν μετόχους της. Αφού είναι ανίκανοι να βρουν κάποια σοβαρή διάδοχη κατάσταση, αφού επιθυμούν να φύγουν, ας πληρώσουν κι ας το πράξουν. Ξεκάθαρα πράγματα για να υπάρχει συνέχεια.

Ολα τα υπόλοιπα, φαίνονται απλά κουβέντες για να περνά η ώρα. Ο Κυριαζής είναι ΑΕΚτζής, αλλά δεν φαίνεται πως έχει το μέγεθος που απαιτεί η εταιρεία. Ο Λιβανέζος που έφερε ο Βλάχος δεν φαίνεται πως μπορεί πλέον να αποτελεί λύση, όπως και από τις επαφές του Αδαμίδη στο Ντουμπάι (και στο Κατάρ και με εκπροσώπους Κινέζων κι ας το διέψευσε για δικούς του λόγους ο ίδιος). Ούτε ο κόσμος μπορεί να δώσει λύση.

Μόνο οι μέτοχοι και μετά θα βρεθεί η άκρη.

Υ.Γ.: Συγκλονιστική και παντελονάτη η τοποθέτηση του Νικολαϊδη. Χωρίς μισόλογα και υπεκφυγές, έδειξε ποιο είναι το πραγματικό πρόβλημα και πως μπορεί να οδηγηθεί ο σύλλογος σε λύση. Ολα τα υπόλοιπα, είναι κουβέντες άνευ σημασίας. Και η αλήθεια του Νικολαϊδη, ήταν τόσο αφοπλιστική, όπως εκείνος τον καιρό που φόραγε το "11" στην πλάτη και σκορπούσε χαρά στον κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα