Λάρι Μπερντ: «Πρέπει να ανέβει ο Πολ Τζορτζ»

00:37 9/5/2012 - Πηγή: OnSports

Ο πρόεδρος των Ιντιάνα Πέισερς, Λάρι Μπερντ, ζητά την αγωνιστική άνοδο των Πολ Τζορτζ, αλλά δικαιολογεί το άγχος του στα playoffs.

Ο 22χρονος γκαρντ έχει μόλις 9.8 πόντους κατά μέσο όρο στη σειρά με τους Ορλάντο Μάτζικ. Μάλιστα έχει αστοχήσει στα 13 τρίποντα, που έχει επιχειρήσει. Ο θρυλικός Μπερντ, ο οποίος είναι πρόεδρος των εκπροσώπων της Ιντιανάπολις, διέκρινε το πρόβλημα και σχολίασε:

«Πρέπει να ανέβει. Δεν είναι η ώρα για αυτοκριτικές. Μερικές φορές οι παίκτες αστοχούν και χάνουν την αυτοπεποίθησή τους. Τα επόμενα χρόνια θα γίνει μεγάλος

σκόρερ, είμαστε σίγουροι για αυτό, αλλά μία περίοδο αστοχίας δεν αποτρέπει την ενίσχυση της ομάδας σε άλλους τομείς».

Πάντως ο απόφοιτος του Φρέσνο Στέιτ δεν είναι υπό κρίση, όπως συμπλήρωσε ο Μπερντ:

«Δεν είμαι απογοητευμένος. Είναι μόλις 22 ετών. Πέρσι πήρε μέρος σε πέντε αγώνες playoffs και φέτος είναι μόλις στον πρώτο γύρο. Αυτά τα νέα παιδιά πρέπει να μάθουν μέσα από τα παιχνίδια. Όχι μέσα από τις σειρές, αλλά από τα ίδια τα ματς, τα οποία γίνονται σταδιακά δυσκολότερα. Διαπιστώνω εύκολα ότι έχει απολέσει την αυτοπεποίθησή του. Όσο μεγαλώνει, θα μαθαίνει να πλησιάζει περισσότερο το καλάθι. Για την ώρα στηρίζεται υπερβολικά στο μακρινό του σουτ. Επίσης πρέπει να μάθει να μοιράζει τη μπάλα, όταν δέχεται διπλό μαρκάρισμα. Έχω μιλήσει μαζί του για όλα τα παραπάνω, αλλά δεν με στεναχωρούν».

Στις δύο τα ξημερώματα (09/05), πάντως, διεξάγεται το πέμπτο ματς της σειράς με τους Μάτζικ. Θυμίζουμε πως οι Πέισερς προηγούνται με 3-1 νίκες.

Keywords
Τυχαία Θέματα