Εβάντρο: «Ευχαρίστως να έρθω στον Ολυμπιακό»

23:32 8/5/2012 - Πηγή: OnSports

Θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Εβάντρο που βρίσκεται στην Ελλάδα με την αποστολή του Ερυθρού Αστέρα για την φιέστα των «ερυθρόλευκων».

Ο Βραζιλιάνος πολιτογραφημένος Σέρβος μεσοεπιθετικός του Ερυθρού Αστέρα, σε δηλώσεις που παραχώρησε στον «NovaΣπορ FM» υποστήριξε πως σε περίπτωση που τα βρουν οι δύο ομάδες, ευχαρίστως να συνεχίσει στους

Πειραιώτες.

«Για μας είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα που κατέκτησε. Είναι τιμή μας να είμαστε προσκεκλημένοι στη φιέστα ενός τόσο σημαντικού συλλόγου», ήταν τα πρώτα λόγια του Εβάντρο.

Και συνέχισε: «Παράλληλα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για τον Ερυθρό Αστέρα, καθώς πλησιάζει ο τελικός του Κυπέλλου με την Μπόρατς (16 Μαΐου). Προσωπικά δεν ξέρω αν θα παίξω γιατί έχω ενοχλήσεις».

Αναφορικά με τα δημοσιεύματα από την Σερβία που τον εμφανίζουν ως μεταγραφικό στόχο των νταμπλούχων Ελλάδας, απάντησε: «Κάτι έχω ακούσει… Αν είναι καλό και για τις δύο ομάδες, πολύ ευχαρίστως. Για την ώρα δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω γιατί δεσμεύομαι με συμβόλαιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα