Κυριακοπούλου: «Φουλ για Ελσίνκι»

Η Νικόλ Κυριακοπούλου μετά την ολοκλήρωση της αποθεραπείας από την χειρουργική επέμβαση που την κρα΄τησε εκτός δράσης προγραμματίζει πλέον τους αγώνες της.

Στα πλάνα της είναι φυσικά και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ελσίνκι, πριν το μεγάλο ραντεβού στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. «Τα πράγματα εξελίσσονται απόλυτα θετικά. Εχει βγει μεγάλος όγκος δουλειάς. Η περασμένη εβδομάδα κύλησε ξεκούραστα, καθώς ήταν της αποκατάστασης. Ηδη

έχουμε ξεκινήσει να ανεβάζουμε και πάλι προπόνηση. Το πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο έχει ξεπεραστεί και έτσι κάνω κανονικά την προπόνηση μου», λέει η επικοντίστρια που εξετάζει να αγωνιστεί τις επόμενες μέρες στο Diamond League στην Ντόχα (11/5).

Τονίζει ωστόσο πως βασική επιδίωξή της είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα: «Εννοείται πως με ενδιαφέρει η συμμετοχή στη διοργάνωση της Φινλανδίας. Για την ακρίβεια είμαστε… φουλ για Ελσίνκι. Το επίπεδο πάλι θα είναι υψηλό, όμως, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Θα είναι μια δυνατή διοργάνωση στην οποία θα πάρουν μέρος σπουδαίες αθλήτριες του αγωνίσματος. Μετά το Ελσίνκι εννοείται πως θα επικεντρωθώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου»

Η Κυριακοπούλου έχει ωστόσο σε εκκρεμότητα την γραφειοκρατική διαδικασία εξασφάλισης άδειας από την υπηρεσία της: «Δυστυχώς η διαδικασία έχει κολλήσει για γραφειοκρατικούς λόγους, καθώς δεν έχουν υπογράψει όλοι οι υπεύθυνοι». Ο νόμος προβλέπει πως οι αθλητές που εργάζονται στο Δημόσιο και ανήκουν στις προολυμπιακές ομάδες, μπορούν να πάρουν άδεια με αποδοχές, προκειμένου να συνεχίσουν την προετοιμασία τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα