Μπορεί και ΜΟΝΟΣ του από αύριο όποιος θέλει

Γενικά πάντα είναι καλό να υπάρχουν προτάσεις σε δύσκολες στιγμές. Για όλα τα πράγματα. Και για τον Παναθηναϊκό φυσικά. Μόνο που από κάποιο σημείο και μετά, θα πρέπει οι προτάσεις να μην είναι σαν των πολιτικών.

Δηλαδή, είτε προτάσεις για τις προτάσεις, για να φανεί ότι κάτι κάνουμε και δεν είμαστε ανύπαρκτοι και αμέτοχοι, είτε προτάσεις εκ του ασφαλούς, δηλαδή ξέροντας ότι ή δεν θα γίνουμε ποτέ κυβέρνηση να τις υλοποιήσουμε, ή ότι θα απορριφθούν με το που θα γίνουν.

Το μόνο που δεν έχει ανάγκη ο Παναθηναϊκός

αυτή την στιγμή είναι αυτό. Χόρτασαν όλοι και ειδικά οι φίλοι του συλλόγου απ’ αυτό. Και από προτάσεις και από ανακοινώσεις και από δημόσια και από… ιδιωτική συζήτηση και από αντιπαράθεση και απ’ όλα.

Δεν έχει νόημα πια να συνεχίζει αυτό το γαιτανάκι. Και πολύ περισσότερο δεν έχει νόημα πια, να κάνουμε οτιδήποτε κάνουμε, όχι για να γίνει κάτι και να βγει από το αδιέξοδο ο σύλλογος, αλλά για τις εντυπώσεις και για το ποιος θα φορτωθεί την λέζα.

Ο Παναθηναϊκός αυτή την στιγμή, είναι πλήρης. Για την ακρίβεια… υπερπλήρης.

Και από προτάσεις και από συζητήσεις και από αντιπαραθέσεις και από ανακοινώσεις και απ’ όλα. Ένα πράγμα μόνο λείπει. Τα λεφτά. Κι αυτό είναι το μόνο θέμα που υπάρχει πια. Το αν θα βρεθούν με κάποιο, με οποιονδήποτε νόμιμο αν θέλετε τρόπο, λεφτά για να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο.

Απ’ αυτή την άποψη, καλό και άγιο το κάλεσμα του Ανδρέα Βγενόπουλου, αλλά από μόνο του δεν λέει και τίποτε. Και γιατί το ξέρει και ο ίδιος, πως λίγο αργά πια για να… ξαναβρεθούν υποτίθεται όλοι μαζί και να συζητήσουν, όπως και το ότι επί της ουσίας, το τι θα γίνει στην αυριανή συνέλευση σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο για οποιαδήποτε εξέλιξη στα διοικητικά.

Κι αυτό γιατί στην χειρότερη περίπτωση που αύριο δεν παραστεί κανείς άλλος μέτοχος εκτός από τον ίδιο όπως προανήγγειλε, ο δρόμος είναι πια ανοιχτός γιατί μπορεί ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ με ένα ποσοστό γύρω στο 20% δηλαδή το δικό του και του Ερασιτέχνη να διορίσει ΔΣ και να προχωρήσει παίρνοντας την ΠΑΕ.

Δυστυχώς για μια ακόμα φορά σας λένε ψέματα όσοι υποστηρίζουν από το πρωί σε ραδιόφωνα και site ότι χρειάζεται αύριο ποσοστό 70%, επομένως αν δεν πάει ο μεγαλομέτοχος δεν μπορεί να εκλεγεί ΔΣ.

Μάλιστα, αν αύριο για παράδειγμα δεν μπορέσει να συγκεντρωθεί ποσοστό 20%, τότε σε δεκαπέντε μέρες, μπορεί όποιος θέλει και με ΜΙΣΟ% ποσοστό να ορίσει διοικητικό συμβούλιο της αρεσκείας του και να γίνει αφεντικό της ΠΑΕ παίρνοντας και τις τζάμπα μετοχές του μεγαλομετόχου αν θέλει.

Το να αποτελoύν μέγα και τρανό εμπόδιο οι δεκαπέντε μέρες που χρειάζονται για την δεύτερη γενική συνέλευση που δεν χρειάζεται αυξημένο ποσοστό αλλά απλά ένα ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ποσοστό, δεν νομίζω.

Ειδικά μπροστά στα όσα τράβηξε όλο αυτό το διάστημα ο σύλλογος και μπροστά στην κατάσταση που υπάρχει αυτή την στιγμή.

Επομένως, αυτό το… κάλεσμα δήθεν σε όλους για αύριο, καλό είναι, αλλά μόνο αν πρόκειται για τις εντυπώσεις και για επικοινωνιακή πολιτική. Επί της ο

Keywords
Τυχαία Θέματα