Κρουσσώνα-Επισκοπή 1-2

Δύσκολη νίκη, η οποία πάντως την έφερε στο... ρετιρέ της βαθμολογίας πήρε η Επισκοπή, η οποία επικράτησε 2-1 του ΠΑΟ Κρουσσώνα εκτός έδρας.

Μόλις στο 6’ ο Κεφαλούκος άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σουμπασάκη, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ζαμπετάκης, μετά από εκτέλεση φάουλ του Κοζανίδη, με μονοκόμματο σουτ, «έγραψε» το 2-0.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στο 16’ όταν μετά από φάουλ του Μπούρμπου η γυριστή κεφαλιά που επιχείρησε ο Οικόνομου πέρασε άουτ και στο 30’ ο Αργυράκης

έδιωξε σε κόρνερ την προβολή του Κάβαλου.

Στο 67’ το φάουλ του Κουράκη πέρασε λίγο έξω απ’ την εστία του Νικηφόρου, ενώ στο 86’ μια λάθος συνεννόηση ανάμεσα στον Αργυράκη και τον Νικηφόρο, λίγο έλειψε να κοστίσει στην Επισκοπή, όμως το σουτ που επιχείρησε ο Μαμουλάκης κόντραρε σε σώματα με αποτέλεσμα να καταλήξει κόρνερ.

Ο ΠΑΟΚ έψαξε πιο δυναμικά το γκολ στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού και το πέτυχε στο 89’. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παπαρούνα, όταν ο Θεοδωράκης με κεφαλιά «ψαράκι» έκανε το 1-2, που ήταν και το τελικό σκορ.

ΠΑΟΚ (Γιώργος Βελανδάκης): Γαυγιωτάκης, Κάβαλος, Παπαρούνας, Κομπογεννητάκης, Οικονόμου (61’ Θεοδωράκης), Κουράκης Μ.Ν., Σαλταπίδας (69’ Μαμουλάκης), Γεωργόπουλος, Κουράκης Ι. Ν., Μπούρμπος, Λυκούδης (75’ Μπέρκης)

Επισκοπή (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Νικηφόρος, Μποτονάκης (72’ Αντιασβίλι), Ζαμπετάκης, Αργυράκης, Κεφαλούκος, Φρατζεσκάκης, Τσεσμελής, Χνάρης (65’ Μπαστάκης), Ταμάμης, Κοζανίδης (85’ Γωνιωτάκης), Σουμπασάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα