Κρίσιμες ώρες για τον ΟΦΗ

Πολλές είναι οι εκκρεμότητες που… τρέχουν για τη νέα Διοικούσα Επιτροπή, η οποία αμέσως μετά τη συγκρότησή της σε σώμα θα πρέπει να… σηκώσει «μανίκια» και να… τρέξει τις υποθέσεις που «καίνε» το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η νέα Διοικούσα Επιτροπή των «ασπρόμαυρων» θα συνεδριάσει το απόγευμα της Δευτέρας (14/5) στις 18:00 για να συγκροτηθεί σε σώμα. Σύμφωνα με πληροφορίες,

τρία είναι τα ονόματα που «ακούγονται» για τη θέση του προέδρου.

Τον πρώτο λόγο έχει ο Σήφης Κορωνάκης, ο οποίος ήταν αυτός που «έτρεξε» τις διαδικασίες για την εύρεση των μελών της νέας διοίκησης. Παράλληλα, για την θέση του προέδρου «ακούγεται» και το όνομα του Μάνθου Πουλινάκη, όπως και του Κώστα Τουγλή, άμεσου συνεργάτη του Δημάρχου Ηρακλείου, Γιάννη Κουράκη.

Όποια και αν είναι η σύνθεση της νέας Διοικούσας Επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ το βράδυ της Δευτέρας (14/5) θα πρέπει άμεσα να πέσει με τα… μούτρα στην δουλειά, καθώς την Τρίτη (15/5) είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση της υπόθεσης των Κασμερίδη και Σταυρακάκη.

Οι δύο υποθέσεις των πρώην ποδοσφαιριστών των Κρητικών έχουν πάρει αναβολή τέσσερις φορές μέχρι στιγμής και την Τρίτη εκπνέει η προθεσμία που έχει στη διάθεσή της η ΠΑΕ ΟΦΗ για την εξόφληση των παικτών. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να καταβληθούν 36.000 ευρώ στον Κασμερίδη και 42.000 ευρώ στον Σταυρακάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα