Κρίνεται η θέση του Ζούρου

12:02 8/7/2012 - Πηγή: OnSports

Την απόφαση για την παραμονή ή μη του Ηλία Ζούρου στον πάγκο της Εθνικής ομάδας, αναμένεται να πάρει η ελληνική ομοσπονδία με την επιστροφή της αποστολής από το Καράκας της Βενεζουέλας.

Το συμβόλαιο του Έλληνα τεχνικού με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει λήξει, αλλά ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στον πάγκο της «επίσημης αγαπημένης».

Το πιο πιθανό είναι ο Γιώργος Βασιλακόπουλος να έχει μια συνάντηση με τον Ζούρο μέσα στις επόμενες ημέρες για να συζητήσουν για τα αίτια του αποκλεισμού από τους Ολυμπιακούς Αγώνες

του Λονδίνου και δεν αποκλείεται ο ισχυρός άνδρας του ελληνικού μπάσκετ να επιχειρήσει να αλλάξει σελίδα στον πάγκο της ομάδας.

Δεδομένου ότι η επόμενη μεγάλη διοργάνωση για την Εθνική είναι το Ευρωμπάσκετ του 2013 (4-22 Σεπτεμβρίου), ανοικτό είναι το ενδεχόμενο οι αποφάσεις να καθυστερήσουν για να μη γίνουν εν βρασμώ ψυχής.

Τέλος, για το απόγευμα της Τρίτης (10/7) είναι προγραμματισμένη η άφιξη της Εθνικής ομάδας μέσω Γερμανίας, με τους διεθνείς να κατευθύνονται ο καθένας για τον προορισμό των διακοπών τους μέχρι να ξεκινήσουν προετοιμασία με τους συλλόγους τους τον Αύγουστο.

Keywords
Τυχαία Θέματα