Κριάπα: «Είμαστε σε καλή διάθεση»

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κατάφερε να περάσει το εμπόδιο του Παναθηναϊκού με τον Βίκτορ Κριάπα να είναι έτοιμος για τον τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Ρώσος φόργουορντ της ομάδας της Ρωσίας τόνισε αναλυτικά για τον τελικό απέναντι στην ομάδα του Πειραιά: «Χθες

το βράδυ βγάλαμε πολύ σκληρή δουλειά και ομαδικότητα και σπουδαία άμυνα για να μπούμε και πάλι στο παιχνίδι και να το κερδίσουμε. Το σίγουρο είναι ότι οι τέσσερις ομάδες εδώ στο Final 4 είναι κοντά στο ίδιο επίπεδο. Αλλά είμαστε στον τελικό και νομίζω ότι αξίζουμε να είμαστε εδώ. Όλοι οι παίκτες δουλέψαμε σκληρά όλη τη σεζόν και αυτό είναι το παιχνίδι που πρέπει να παίξουμε. Για μας είναι πολύ συναρπαστικό.

Είμαστε σε καλή διάθεση. Νιώθουμε καλά και θα πολεμήσουμε και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον τίτλο. Υπάρχουν μερικά κλειδιά για εμάς. Ξεκινούν πάντα στην άμυνα. Το να παίξουμε καλή άμυνα και να πάρουμε τα ριμπάουντ, είναι ένα μέρος από αυτό. Άλλο ένα σημαντικό στοιχείο είναι να μαχόμαστε και να δουλέψουμε. Όποιος δουλέψει σκληρότερα θα κερδίσει επειδή είναι δύσκολο να αλλάξει κάτι σε μία μόνο νύχτα, να βάλουμε νέες στρατηγικές ή νέες τακτικές».

Keywords
Τυχαία Θέματα