Βλέπει σεντόνι η Στουτγκάρδη

Ακόμα μία μεγάλη νίκη πήρε η Στουτγκάρδη η οποία επικράτησε 3-1 της Άουγκσμπουργκ εκτός έδρας. Μεγάλη νίκη και για Μάιντς, 4-0 την Κολωνία.

Τις καλές της εμφανίσεις στο γερμανικό πρωτάθλημα συνέχισε για ακόμα μία φορά η Στουτγκάρδη η οποία παίρνοντας τη 2η της συνεχόμενη νίκη, μείωσε στους έξι βαθμούς από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Ο Ράφαελ στο 5’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ωστόσο η ανατροπή, ήρθε άμεσα με

τον Τάσι στο 24’ να ισοφαρίζει και τον Χάρνικ στο 34’ να κάνει την ανατροπή. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Ιμπίσεβιτς στο 81’.

Μεγάλη εμφάνιση έκανε και η Μάιντς στην «Κόφας Αρένα» όπου διέλυσε 4-0 την Κολωνία. Ο Πολάνσκι στο 19’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Ζιντάν στο 33’ να κάνει το 2-0. Το 3-0 έγινε από τον Μέλερ στο 37’ για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από τον Σαλάι στο 55’ και να στείλει επτά βαθμούς μακριά από τις θέσεις του υποβιβασμού την ομάδα του.

Σημαντική νίκη για την παραμονή της, πήρε και η Φράιμπουργκ, η οποία πέρασε νικηφόρα 2-1 από το Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου επικρατώντας της Χέρτα. Ο Χούμπνικ στο 7’ με αυτογκόλ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τον Φρέις στο 67’ να κάνει το 2-0 και να «καθαρίζει» για την ομάδα του. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Χούμπινικ στο 81’ που μείωσε σε 2-1.

Τέλος, η Βέρντερ Βρέμης, παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στην Γκλάντμπαχ, σε ένα αποτέλεσμα που δεν βοηθάει καμία από τις δύο ομάδες. Ο Ρόσενμπεργκ στο 18’ άνοιξε το σκορ για τους «πράσινους» για να αποβληθεί λίγο αργότερα ο Μπένις, και να δώσει το δικαίωμα στα «πουλάρια» να φτάσουν στην ανατροπή. Ο Χάνκε σημείωσε δύο γρήγορα τέρματα (52’, 67’) για να έρθει ο Νάλντο στο 74’ να διαμορφώσει το τελικό 2-2.

Keywords
Τυχαία Θέματα