Κουτσονάσιος: «Είμαστε μια οικογένεια»

Ο προπονητής της Καρδίτσας, Αναστάσιος Κουτσονάσιος, λίγες ώρες πριν την αναχώρηση από την πόλη της Καρδίτσας για το ντέρμπι κορυφής κόντρα στον Εργοτέλη μίλησε στο Onsports, καταθέτοντας λόγια ψυχής.

Ο τεχνικός της Καρδίτσας έχοντας ως βασικό του στόχο την καλύτερη εμφάνιση της ομάδας του στο ντέρμπι κορυφής τόνισε: «Ξεκινήσαμε μια πολύ καλή προσπάθεια. Τρία συνεχόμενα χρόνια οι Ελπίδες Καρδίτσας βρίσκονται στην Α’ κατηγορία του

Πρωταθλήματος και θα κάνουμε το καλύτερο και φέτος».

Για την κατάσταση της ομάδας είπε: «Κάναμε κάποιες μεταγραφές με σκοπό να ενδυναμώσουμε την ομάδα και το πετύχαμε. Οι οικονομικές δυσκολίες στο γυναικείο ποδόσφαιρο πάντα θα υπάρχουν, ωστόσο εμείς σαν ομάδα είμαστε μια οικογένεια. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και είναι σημαντικό για εμάς ότι η παίκτριά μας, η Κόγκουλη είναι βασική στην Εθνική ομαδα».

Τέλος, ο Κουτσονάσιος είπε: «Θα ξεκινήσουμε σήμερα στις 15:00 από την Καρδίτσα για την Κρήτη. Δεν θα πάμε αυθημερόν, αλλά θα διανυκτερεύσουμε το Σάββατο στο Ηράκλειο, γιατί βασικός μας σκοπός είναι να περνάμε καλά και να χαιρόμαστε την κάθε στιγμή. Την Κυριακή θα πάμε στο γήπεδο και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στο ντέρμπι».

Keywords
Τυχαία Θέματα