Θα τρίβουν τα μάτια τους...

Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την νίκη του. Την γούσταρα πολύ την νίκη τους καθώς μετά το ΠΑΟΚ-Παρί δεν τα χωνεύω τα Γαλλάκια. Τώρα περιμένουμε με αγωνία το ματς με την Τότεναμ.

Ώρα για την απόβαση στην Αγγλία . Ώρα για να βαφτεί το Λονδίνο ασπρόμαυρο και τα Εγγλεζάκια να προσκυνάνε το μεγαλείο του ΠΑΟΚ μας. Είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο ματς και θα πρέπει να έχουμε πολύ καλή

λειτουργία στην άμυνα και αποτελεσματικότητα στις αντεπιθέσεις( έτσι θα λειτουργήσουμε μάλλον).

Δεν έχουμε αντιμετωπίσει τέτοια πρόκληση έως τώρα στη σεζόν . 2000 τρελαμένα "μαναβόπαιδα" (όσοι τον πρόλαβαν τον Μανάβη τον θρυλικό στρατηγό της 4 το έπιασαν το νόημα) θα στηρίξουν την ομάδα.

’μα νικήσουμε; Θα γλεντάει όλος ο βορράς για μήνες καθώς θα αποτελέσει την μεγαλύτερη νίκη στην τρισένδοξη ιστορία του ΠΑΟΚ . Δεν έχουμε μπάτζετ και "καυτά ονόματα", άλλα έχουμε δίψα, πάθος και την Παοκτσήδικη λεβεντιά .

’μα νικήσουμε πετάμε τα Εγγλεζάκια έξω από το Europa League ( για το οποίο δεν καίγονται και ελπίζω να κατεβάσουν δεύτερα, αλλιώς.....την κάτσαμε) και κλειδώνουμε πρώτη θέση σε συνδυασμό με "χ" με την Ρούμπιν . Αλλά και να χάσουμε δεν θα είναι κάτι απίθανο....

Εμπρός Παόκια πάμε να δοξαστούμε. Και άμα χάσουμε πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να νικήσουμε την Ρούμπιν( εδώ χωρίς δεύτερη κουβέντα) . Η Uefa δεν μας θέλει, η ΕΠΟ δεν μας θέλει αλλά δεν πειράζει....ΠΑΟΚ είσαι.

Να μην σηκώσουν κεφάλι ποτέ...

By chatz

+(Καλή επιτυχία για την συνέχεια σε Ολυμπιακό,ελπίζω να προκριθείτε, και στην ΑΕΚ,να σταματήσει να διασύρει το όνομά της σε όλη την Ευρώπη)
+(Σε κάθε ματς να γίνεται ότι γινόταν και στο ΠΑΟΚ-Μακάμπι το 2004, θυμάστε;)

Keywords
Τυχαία Θέματα