Κούπες ο Ολυμπιακός, κούπες και ο Λάμπαρντ...

Στην Ελλάδα μετά την κατάκτηση μιας κούπας, οι πρωταγωνιστές είθισται να το… καίνε στα μπουζούκια, με το αλκοόλ να ρέει άφθονο και τα γαρύφαλλα να καταφθάνουν με… φορτηγό!

Στην Αγγλία, εκεί όπου είναι λίγο πιο… ξενέρωτοι, δεν έχουν μπουζούκια, αλλά και οι παίκτες δεν ξέρουν να διασκεδάζουν όπως στην χώρα μας! Άντε να την βγάλουν με κάνα… cocktail party και fruit punch.

Αυτό, άλλωστε, φαίνεται και

από τις φιέστες που διοργανώνονται στην Ελλάδα, οι οποίες θυμίζουν… υπερπαραγωγές Hollywood, σε αντίθεση με τις αντίστοιχες στο εξωτερικό, οι οποίες εν συγκρίσει με τις δικές μας είναι σαν… ταινίες μικρού μήκους για το φεστιβάλ κινηματογράφου της Δράμας!

Δείτε για παράδειγμα πώς γιόρτασαν οι οπαδοί και οι παίκτες του Ολυμπιακού την κατάκτηση του 15ου νταμπλ στην ιστορία του συλλόγου, στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Παρ' όλα αυτά, ο Φρανκ Λάμπαρντ κατάφερε - προσπάθησε έστω - να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και μας έδειξε - μαζί με τη μέλλουσα σύζυγό του - ότι ακόμα και οι φλεγματικοί Βρετανοί μπορούν να το... ρίξουν λιγάκι έξω!

Ο Λάμπαρντ συνοδευόμενος από την αγαπημένη του, Κριστίν Μπλίκλεϊ, διασκέδασε μέχρι πρωίας την κατάκτηση του F.A. Cup, μαζί με τους συμπαίκτες του στην λονδρέζικη ομάδα στο φημισμένο Boujis night club, αλλά και στο Kensington, στην πρωτεύουσα της Αγγλίας.

Ο 33χρονος διεθνής Άγγλος χαφ μαζί με την συνομήλικη τηλεπαρουσιάστρια βρίσκονται σε… διαδικασία γάμου (σ.σ. υπάρχει, ήδη, φημολογία ότι προσπάθησαν να δωροδοκήσουν ένα ζευγάρι με 100.000 λίρες Αγγλίας προκειμένου να τους δώσει την ημερομηνία που είχε προλάβει να κλείσει στο ξενοδοχείο Galgorm Manor!), οπότε και που… διασκεδάζει ακόμα, πάλι καλά να λέει!

Σε λίγο καιρό, τον «κόβουμε» τον Λάμπαρντ ν’ ασχολείται μόνο με τον κήπο του σπιτιού του όντας πλέον παντρεμένος άνθρωπος…

Λέτε να σηκώσει και την… βαριά κούπα (αυτή του Champions League) και να τα «κάψει» όλα – με ή χωρίς την αγαπημένη του Κριστίν – πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας;

{youtube}uKmDD1TTIvA{/youtube}

{youtube}uNZwDIW0gFk{/youtube}


Keywords
Τυχαία Θέματα