Τα κέρδη της ΑΕΚ από την προοπτική του Champions League

Αρκετά αναμένεται να είναι τα κέρδη, οικονομικά και αγωνιστικά, της ΑΕΚ, σε περίπτωση που η ομάδα εξασφαλίσει την παρουσία της στα προκριματικά του Champions League.

Μετά από αρκετό καιρό, η αγωνιστική εικόνα της Ένωσης προκαλεί ενθουσιασμό και δημιουργεί ελπίδες για το μέλλον της ομάδας. Άλλωστε, σε περίπτωση που η ΑΕΚ εξασφαλίσει

την πρώτη θέση στα play offs και μετάσχει στο Champions League, τότε το οικονομικό της μέλλον θα είναι ακόμη καλύτερο.

Η ΑΕΚ, αν η Τσέλσι κατακτήσει το Champions League, τότε θα βρίσκεται στους ισχυρούς και θα έχει αντίπαλο στα μέτρα της στον πρώτο προκριματικό γύρο, οπότε η προοπτική θα είναι πιο εφικτή.

Παράλληλα, σε περίπτωση πρωτιάς στα play offs, τότε η ΑΕΚ θα εξασφαλίσει και την ευρωπαϊκή της προοπτική. Ακόμη κι αν αποκλειστεί από τον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League, τότε θα πάρει μέρος στα play offs του Europa League, ενώ αν αποκλειστεί από τα play offs του Champions League, τότε θα βρίσκεται απευθείας στους ομίλους του Europa League.

Ένα άλλο σημαντικό κέρδος είναι θα είναι η διευκόλυνση στο έργο του Ντέμη Νικολαΐδη, ο οποίος με την ΑΕΚ στο Champions League θα μπορεί να προσελκύσει περισσότερους χορηγούς και επιχειρηματίες για να τον στηρίξουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα