Κούγια: «Η Πολιτεία δεν ασχολείται»

Η τεχνική σύμβουλος της ΚΟΕ Ελένη Κούγια αναφέρθηκε στους χειμερινούς αγώνες κορασίδων α’ συγχρονισμένης κολύμβησης, επισημαίνοντας παράλληλη την αδιαφορία της πολιτείας.

«Πέρα από μερικές ημερίδες ορίων που έχουν γίνει στην περιφέρεια, είναι ο πρώτος αγώνας. Περιμένουμε έναν δυνατό και ανταγωνιστικό αγώνα. Ευελπιστούμε τα σωματεία να συμμετάσχουν με όλες τους τις δυνάμεις ώστε να δείξουν και ότι είναι ετοιμοπόλεμα για τον μεγαλύτερο αγώνα, το χειμερινό ΟΠΕΝ που διεξάγεται την επόμενη βδομάδα», δήλωσε η Ελένη Κουγιά

στο σάιτ της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας αναφορικά με τους χειμερινούς αγώνες κορασίδων α’ και την ημερίδα ορίων συγχρονισμένης κολύμβησης που θα διεξαχθούν το διήμερο 3-4 Μαρτίου στο κολυμβητήριο Κερατσινίου.

Και συνέχισε: «Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο άθλημα. Για να έχει απήχηση στον κόσμο θα πρέπει να υπάρχουν και οι υποδομές. Τα τελευταία χρόνια γενικά υπάρχει ανάπτυξη καθώς δημιουργήθηκαν και σωματεία στην Πτολεμαΐδα, την Λάρισα, τη Βέροια, την Τρίπολη. Το θετικό είναι ότι η συγχρονισμένη κολύμβηση έχει την αμέριστη στήριξη από την Ομοσπονδία. Από την άλλη, η πολιτεία δεν ασχολείται, όπως άλλωστε κάνει και με ολόκληρο τον αθλητισμό».

Keywords
Τυχαία Θέματα