Κωστένογλου σε παίκτες: «Έμειναν δύο τελικοί, δώστε τα όλα!»

Βαρύ ήταν το κλίμα στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ μετά τη χθεσινή ήττα από τον Ατρόμητο, ωστόσο χρόνος για… κλάματα δεν υπάρχει και αυτό το ξέρει καλύτερα από όλους ο Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος προσπάθησε να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του ενόψει των δύο «τελικών» με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός της Ένωσης, στο περιθώριο της σημερινής (14/05) προπόνησης, απαίτησε από τους «κιτρινόμαυρους» να ξεχάσουν το «στραβοπάτημα» στο Περιστέρι

το οποίο τους άφησε πίσω στη μάχη για την πρώτη θέση των play offs και αντιλαμβανόμενος την κόπωσή τους, τούς ζήτησε να τα δώσουν όλα στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια.

«Είμαστε όλοι μας στεναχωρημένοι από το χθεσινό. Πρέπει να έχουμε ψηλά το κεφάλι και να μαθαίνουμε από τα λάθη που κάναμε. Ότι έγινε, έγινε τώρα. Πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια. Έχουμε δύο ματς ακόμη, δύο τελικούς. Πρώτα θα δούμε το ματς με τον ΠΑΟΚ και μετά αυτό με τον ΠΑΟ την τελευταία αγωνιστική. Πρέπει πρώτα να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ, για να πάμε μετά να δούμε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Δεν θα έχει αξία αλλιώς. Κάθε ματς ξεχωριστά και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε πετύχει», τόνισε αρχικά ο «Κωστέ» στους ποδοσφαιριστές του, συμπληρώνοντας:

«Υπάρχει κούραση, αλλά θέλω να σκεφτείτε ότι έμεινε μία εβδομάδα. Να τα δώσουμε όλα, δύο ματς έμειναν. Πρέπει να πετύχουμε τον στόχο μας και μετά θα υπάρχει χρόνος για να ξεκουραστούμε όλοι μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα