Κάλα: Με βοήθησε να ωριμάσω η ΑΕΚ

19:37 14/5/2012 - Πηγή: AEK365

Την ίδια στιγμή που η ΑΕΚ έχει ξεμείνει από λύσεις στο κέντρο της άμυνας, ο Χουάν Κάλα ετοιμάζεται για διακοπές και έκανε τον προσωπικό του απολογισμό για την σεζόν, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook. Ο Ισπανός στόπερ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ένωση και το διάστημα της παραμονής του στην Ελλάδα, ενώ έπλεξε και το εγκώμιο του Μανόλο Χιμένεθ.
«Ακόμη

μια σεζόν τελείωσε. Μια γλυκόπικρη σεζόν, γεμάτη συναισθήματα. Όλα ξεκίνησαν στην Ελλάδα, στα χέρια ενός τεχνικού επιτελείου που σήμερα βρίσκεται στα χείλη όλων. Η περιπέτεια στην Ελλάδα ήταν πολύ επιτυχής και φανταστικά ωραία. Η ΑΕΚ με βοήθησε πολύ να ωριμάσω ως άτομο, ως παίκτης και ως επαγγελματίας. Με έμαθε να υπομένω και να αντέχω την πίεση που υπάρχει σε μια μεγάλη ομάδα της Ελλάδας. Ο Ιανουάριος ήταν ένας «ζωντανός» μήνας, γεμάτος κλήσεις και SMS. Αν θα γυρίσω στην Ισπανία, αν θα μείνω... Δόξα τω Θεώ, επέστρεψα εκεί που ονειρευόμουν να γυρίσω κάποια στιγμή, στο σπίτι μου. Ήταν μια επιβράβευση για τη δουλειά μου. Είναι η στιγμή να ευχαριστήσω τα τεχνικά επιτελεία που συνεργάστηκα, με πρώτο τον Μανόλο Χιμένεθ, τον Χεσούς Καλδερόν, τον Ντάνι Παστόρ και τον Νταβίντ Χιμένεθ που πίστεψαν σε εμένα όταν κανείς δεν με πίστευε και με πήραν σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας», έγραψε ο Κάλα.
Βέβαια, πρέπει να σημειωθεί ότι ακόμη και αν ο ίδιος ο παίκτης προτιμούσε, όπως είναι γνωστό και όπως τονίζει στον απολογισμό του, να επιστρέψει στη Σεβίλλη τον Ιανουάριο (άλλωστε, με στόχο να πείσει ότι αξίζει μια θέση στην ομάδα της πατρίδας του ήρθε στην ΑΕΚ), ήταν δεσμευμένος με συμβόλαιο με την Ένωση και ήταν καθαρά στο χέρι της να τον κρατήσει μέχρι το καλοκαίρι. Μάλιστα, είχε αποδείξει ότι ήταν πολύ επαγγελματίας για να επηρεαζόταν αγωνιστικά, σε περίπτωση που χρειαζόταν να περιμένει λίγους μήνες για να επιστρέψει στη Σεβίλλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα