Κορυφή για Ουντινέζε και Λάτσιο

Με νίκες συνέχισαν Ουντινέζε και Λάτσιο απέναντι σε Σιένα και Πάρμα αντίστοιχα και βρέθηκαν στην πρώτη θέση του ιταλικού πρωταθλήματος.

Την δεύτερή της συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα πήρε η Ουντινέζε στο «Φρίουλι», όπου απέναντι στην Σιένα κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1, με έναν πιο εύκολο τρόπο από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα. Ο Μπάστα μόλις στο πρώτο λεπτό, έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, με τον Ντι Νατάλε να κάνει το 2-0 στο 64’. Οι φιλοξενούμενοι απλά μείωσαν με τον Μπολτσόνι στο 77’ χωρίς να μπορέσουν να φτάσουν στην

ισοφάριση όμως.

Την ίδια ώρα η Λάτσιο τα… έβρισκε σκούρα απέναντι στην Πάρμα στο «Ολίμπικο». Παρόλα αυτά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0, με τέρμα του Σκούλι στο 86’ μετά από σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενούμενων.

Την πέμπτη της συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα πήρε η Μίλαν η οποία δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα απέναντι στην Κατάνια. Ο Ιμπραΐμοβιτς στο 7’ με πέναλτι άνοιξε το σκορ, με τον Ρομπίνιο στο 24’ να κάνει το 2-0. Στο 69’ ο Λόντι με αυτογκόλ έκανε το 3-0, με τον Ζαμπρότα στο 72’ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Ακόμα μία σημαντική νίκη κατάφερε να πάρει η Αταλάντα η οποία επικράτησε 1-0 της Κάλιαρι στο Μπέργκαμο με τέρμα του Ντενις στο 80’ και ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις.

Η Κιέβο κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Φιορεντίνα και να πάρει τη νίκη με 1-0, με τέρμα του Ριγκόνι στο 66’. Τέλος η Λέτσε πήρε σπουδαία νίκη εκτός έδρας απέναντι στην Τσεζένα με 1-0, με τέρμα του Κουαρδάδο και έτσι παρέμεινε ζωντανή στη «μάχη» της παραμονής.

Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία του Καμπιονάτο, πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα